Arazi Yüzünden Amca ve Yengesini Vurdu - Son Dakika
Güncel

Arazi Yüzünden Amca ve Yengesini Vurdu

Arazi Yüzünden Amca ve Yengesini Vurdu

Antalya’nın Alanya ilçesinde aralarında arazi anlaşmazlığı yüzünden amca ve yengesini av tüfeğiyle vuran yeğen kayıplara karıştı.

24.06.2014 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Alanya ilçesinde aralarında arazi anlaşmazlığı yüzünden amca ve yengesini av tüfeğiyle vuran yeğen kayıplara karıştı. Polis zanlının yakalanması için çalışmalarını sürdürdüyor.

Edinilen bilgiye göre, olay, Tosmur Mahallesi'ndeki sabah saatlerinde meydana geldi. Dimçayı mevkindeki serada çalışan 64 yaşındaki İbrahim C., 57 yaşındaki eşi Hatice C. ile birlikte aralarında arazi anlaşmazlığı yüzünden husumet bulunan kardeşinin oğlu Hüseyin C. ile tartıştı. Seraya gelerek amcası ve yengesiyle kavga eden 38 yaşındaki Hüseyin C., yanında getirdiği av tüfeğiyle 8 el ateş etti.

Olayda, İbrahim C. kasık bölgesinden, Hatice C. ise sol dizinden yaralandı. Görgü tanıklarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralılardan İbrahim C., yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Sağlık durumu iyi olan Hatice C.'nin tedavisi sürerken, polis olaydan sonra otomobille kaçarak kayıplara karışan Hüseyin C.'nin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Arazi Yüzünden Amca ve Yengesini Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement