Aydın - İki Otomobil Çarpıştı: 8 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Aydın - İki Otomobil Çarpıştı: 8 Yaralı

Aydın - İki Otomobil Çarpıştı: 8 Yaralı

İki otomobil çarpıştı: 8 yaralıAydın'ın Germencik İlçesi'nde, iki otomobilin çarpıştığı kazada 1'i ağır 8 kişi yaralandı.

31.07.2016 02:12

İki otomobil çarpıştı: 8 yaralı

Aydın'ın Germencik İlçesi'nde, iki otomobilin çarpıştığı kazada 1'i ağır 8 kişi yaralandı. Yol kenarındaki bariyerlerin otomobilleri uçuruma yuvarlanmasını engellemesi olası bir faciayı önledi.

Kaza, dün (Cumartesi) saat 17.30 sıralarında Ortaklar ile Çamlık Mahallesi arasında meydana geldi. Aydın'dan İzmir yönüne seyir halinde olan Abidin Dalman yönetimindeki 19 AD 670 plakalı otomobille, Selçuk'tan Aydın istikametine gitmekte olan İskender Kasap yönetimindeki 35 ALZ 80 plakalı otomobil karşılıklı çarpıştı. İki otomobilde yol kenarında bulunan beton bariyere çarparak durabildi. Bariyerler otomobillerin uçuruma yuvarlanmasını engelledi. Kazada otomobil sürücüsü İskender Kasap ile aynı araçta bulunan Nuran Avcı, Nurcan Kasap, Nurcan Kasap, Bayram Kasap, Melek Kasap ve diğer otomobil sürücüsü Abidin Dalman ve yanındaki Nurcan Abant yaralandı. Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından yaralılar ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan İskender Kasap'ın hayati tehlikesinin bulunduğu, diğer yaralıların ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın - İki Otomobil Çarpıştı: 8 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement