Bartın Irmağı Yükseldi, Köprü Ulaşıma Kapandı - Son Dakika
Güncel

Bartın Irmağı Yükseldi, Köprü Ulaşıma Kapandı

Bartın Irmağı Yükseldi, Köprü Ulaşıma Kapandı

Bartın'da dün gece etkili olan yağışta metrekareye 29 kilogram yağmur düşerken, kent merkezinden geçen Bartın Irmağı yükseldi.

13.03.2013 11:48  Güncelleme: 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın'da dün gece etkili olan yağışta metrekareye 29 kilogram yağmur düşerken, kent merkezinden geçen Bartın Irmağı yükseldi. 5 köye ulaşımı sağlayan köprü ulaşıma kapandı.

Dün gece, etkili olan yağmur sonucu kent merkezinden geçerek Karadeniz'e dökülen Bartın Irmağı yaklaşık 10 metre yükseldi. Metrekareye 29 kilogram yağmur düşerken, Yalı mevkiinde ırmağın kenarında bulunan çay bahçesindeki kameriyeler sulara gömüldü. Potbaşı mevkiinde suların yükselmesi nedeniyle Bartın ile 5 köyün bağlantısını sağlayan köprü 5 saat ulaşıma kapandı. Sabah saatlerinde yol üzerinde biriken su nedeniyle araçlar kent merkezine geçiş yapamadı. Yoldaki çamur iş makineleriyle temizlenerek yol ulaşıma açıldı.

Bartın'ın Kozcağız Beldesi Hıdırlar Köyü'nde ise bir otomobil sel sularına kapıldı. 4 kişi otomobilden çıkarken, sel sularının içinde kalan otomobil belediye ekipleri tarafından çıkartıldı. Bartın-Kozcağız yolu üzerinde bulunan bir tekstil fabrikasını ise yağmur suları bastı. - Bartın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bartın Irmağı Yükseldi, Köprü Ulaşıma Kapandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement