Başbakan Davutoğlu Rusya Bombardımanına Dur Diyemeyenlerin Bize Suriye Sınırını Aç Demesi İki... - Son Dakika
Güncel

Başbakan Davutoğlu Rusya Bombardımanına Dur Diyemeyenlerin Bize Suriye Sınırını Aç Demesi İki...

Başbakan Davutoğlu Rusya Bombardımanına Dur Diyemeyenlerin Bize Suriye Sınırını Aç Demesi İki...

Dha DIŞ HABER - Başbakan Davutoğlu Rusya bombardımanına dur diyemeyenlerin bize Suriye sınırını aç demesi iki yüzlülüktür Başbakan Davutoğlu, onuruna verilecek çalışma yemeğinin ardından Rutte ile ortak basın toplantısı düzenledi.

10.02.2016 21:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dha DIŞ HABER - Başbakan Davutoğlu Rusya bombardımanına dur diyemeyenlerin bize Suriye sınırını aç demesi iki yüzlülüktür

Başbakan Davutoğlu, onuruna verilecek çalışma yemeğinin ardından Rutte ile ortak basın toplantısı düzenledi.

Başbakan Davutoğlu, Mayıs ayında tekrar bir Türkiye AB zirvesinde bir arada olacağız. Türkiye AB arasındaki vize muafiyeti süreci sağlıklı bir şekilde ilerliyor. Yeani fasıllar için birlikte çaba sarfediyoruz dedi.

Soru cevap bölümünde Suriye sınırına dair sorulan soruya Davutoğlu, Suriye sınırı hiç bir zaman kapanmadı. Türkiye tüm ağır yüklerine rağmen suriye sınırını açık tutmuştur. Rusya bombardımanına dur diyemeyenlerin bize Suriye sınırını aç demesi iki yüzlülüktür. Türkiye sadece kamplarda bulunan mülteciler için 10 milyar Euro harcadı dedi.

Davutoğlu, PKK'nın uzantısı PYD terör örgütü değildir demek bizim terörle mücedelemize darbe vurmaktır. PYD, Suriye krizi esnasında rejimle işbirliği yapmıştır, şu anda da Rusya ile sivillere saldırmaktadır diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan Davutoğlu Rusya Bombardımanına Dur Diyemeyenlerin Bize Suriye Sınırını Aç Demesi İki... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement