Başbakan Erdoğan, Rize'ye geldi - Son Dakika
Güncel

Başbakan Erdoğan, Rize'ye geldi

Başbakan Erdoğan, Rize\'ye geldi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kara yoluyla baba ocağı Rize'nin Güneysu ilçesine geldi.

20.03.2014 23:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kara yoluyla baba ocağı Rize'nin Güneysu ilçesine geldi.

Partisince yarın düzenlenecek mitinge katılmak üzere Trabzon'dan kara yoluyla Güneysu'ya gelen Başbakan Erdoğan, parti otobüsünden vatandaşa hitap etti.

Yağmur altında bekleyen kalabalığa seslenen Erdoğan, "Rahmetten kaçılmaz. Yarın da birlikte olacağımız için bugün sadece sizleri selamlayacağım" dedi.

Bugün Sakarya'da, ardından Bursa'da olduğunu dile getiren Erdoğan, "İnsan seli halinde bizleri karşıladılar. Size onların da selamlarını getirdim. İnşallah yarın sabah erkenden Artvin'deyiz. Artvin'den sonra Rize'deyiz. Ondan sonra da Erzurum'da olacağız. Ben Güneysulu hemşehrilerimden özellikle bir şey istiyorum. Burası benim ana, baba ocağım. Diyorum ki burada AK Parti'den başkasına oy çıkmamalı. Yarın aynısını da Rize'den isteyeceğim" diye konuştu.

Bu seçimde mücadeleyi özellikle belli bir partiye karşı vermediklerini ifade eden Erdoğan, şunları söyledi:

"Olayın boyutu büyük. Biz burada bir istiklal mücadelesi veriyoruz, istikbal mücadelesi veriyoruz. Bizim bu seçimden çok farklı bir güçle çıkmamız lazım ve buradan alacağımız güç bilesiniz ki ne ana muhalefeti bırakır ne yavru muhalefeti bırakır ne Pensilvanya'yı bırakır. Rizeli hanım kardeşlerime sesleniyorum, kapı kapı dolaşacağız. Girilmedik ev, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Detaylarını zaten yarın Rize'de konuşacağım. Onun için müsaadenizle şimdi biraz dinleneyim."

Erdoğan, konuşmasının ardından Merkez Mahallesi'ndeki evine gitti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Erdoğan, Rize'ye geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement