Başbakan Yardımcısı Kaynak: Bahoz Erdal'ın Öldürüldüğü Haberini Aldık - Son Dakika
Güncel

Başbakan Yardımcısı Kaynak: Bahoz Erdal'ın Öldürüldüğü Haberini Aldık

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, "PKK'nın en önemli aktörlerinden biri olan 'Bahoz Erdal' lakaplı Fehman Hüseyin'in öldürüldüğü haberini aldık." dedi.

09.07.2016 22:10  Güncelleme: 23:08

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, " PKK'nın en önemli aktörlerinden biri olan 'Bahoz Erdal' lakaplı Fehman Hüseyin'in aracının havaya uçurularak öldürüldüğü haberini aldık. Biz bir yandan terör ile mücadele ederken bir yandan da ülkemizin huzurunu, refahını düşünüyoruz." dedi.

"TÜRKİYE TERÖRLE MÜCADELEDE BAŞARILAR ELDE ETTİ"

Partisinin Elbistan İlçe Teşkilatını ziyaretinde, AK Parti İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca ve partililer tarafından karşılanan Kaynak, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin terörle mücadelede çok önemli başarılar elde ettiğini belirtti.

"FEHMAN HÜSEYİN'İN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ HABERİNİ ALDIK"

Terörle mücadele güvenlik güçlerinin kahramanca mücadele ettiğini vurgulayan Kaynak, "PKK'nın en önemli aktörlerinden biri olan 'Bahoz Erdal' lakaplı Fehman Hüseyin'in aracının havaya uçurularak öldürüldüğü haberini aldık. Biz bir yandan terör ile mücadele ederken bir yandan da ülkemizin huzurunu, refahını düşünüyoruz." ifadesini kullandı.

Başbakan Yardımcısı Kaynak: Bahoz Erdal\'ın Öldürüldüğü Haberini Aldık
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Yardımcısı Kaynak: Bahoz Erdal'ın Öldürüldüğü Haberini Aldık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (35)

  • Cann: Hani yalan haberdi paket olmuş işte etekliler? 60 14 Yanıtla
    Yoldas: Geri zekali ne tsk nede mit doğrulamamis daha tabiki yalan tam 28 kez dir bu bahoz oluyor ne hikmetse yine yaşıyor mardin saldırı üstü kapatmak için bu yalan haber ortaya atildi daha bu Türk medyası ni cuzemedinizmi 5 29 Cann: Yoldaş . Sana başbakan yardımcısı bişey ifade ediyormu ? Tabii hainsen zaten yaşayan ölüsün 0 0 Cann: Ben eteklilere sormuştum fırat. Ama sende olursun farketmez;) 0 0
  • rıza: bahoz cehenneme gitti 32 10 Yanıtla
  • SahinBakisli: Gazoz Erdal ölmüsmü? oooohhhh ... Muradiye ile Cemilede insallah yakinda geberirde, bir Bayram daha ederiz :-)))) 29 12 Yanıtla
    yurttas: Darisi tum boyuk teroritlere 6 0
  • Cx: Hepsinin sonu böyle olacak. 28 6 Yanıtla
  • yurttas: Darisi bayik karayilanin basina 21 6 Yanıtla
  • mahmut: Hadi bakalim hayirlisi darisi cemil bayik ve murat karayilanin basina 16 9 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement