Başkan Selmanoğlu'dan İftar - Son Dakika
Güncel

Başkan Selmanoğlu'dan İftar

Başkan Selmanoğlu\'dan İftar

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Kadın Sosyal ve Spor Merkezi'ne gelen bayanlar ve aileleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

17.07.2013 15:23

Mustafa Temizer Parkı tesislerinde verilen iftar yemeğine Başkan Selmanoğlu'nun eşi Filiz Selmanoğlu, Belediye Özel Kalem Müdürü Akın Şatıroğlu, Destek Hizmetleri Müdürü Arif Sayın, Zabıta Müdürü Hayati Aydın ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ile eşi Filiz Selmanoğlu iftar öncesi tüm masaları dolaşarak misafirlere hoş geldiniz dedi.

Spor merkezlerine hemşerilerimizin yoğun ilgi gösterdiğini ve bayanların dilediği gibi buralarda vakit geçirdiklerini ifade eden Başkan Selmanoğlu açıklamasında şunları söyledi:

"Bugün Kadın Sosyal ve Spor Merkezimize gelen hemşerilerimizle iftarımızı açtık. Beden eğitimi öğretmenlerimiz nezaretindeki kurslarımıza hanım kardeşlerimiz yoğun ilgi gösteriyor. İftar programını hazırlayan eğitmenlerimiz Esra Akkoyun ile Funda Nacak'a teşekkür ediyorum. İftara katılan kıymetli hemşerilerimize de şükranlarımı sunuyorum"

İftar programı sonrasında ise Kadın Sosyal ve Spor Merkezi eğitmenleri Esra Akkoyun ile Funda Nacak spor merkezine gelen bayanlar adına, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ile eşi Filiz Selmanoğlu'na bir buket çiçek takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Selmanoğlu'dan İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement