Beylikdüzü'nün 'En Hızlı'ları Yarıştı! - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü'nün 'En Hızlı'ları Yarıştı!

'Beylikdüzü'nün En Hızlısı Koşu Yarışması'na katılan ilköğretim öğrencileri, başarı için ter döktüler.

26.04.2012 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Belediyesi, Türkiye Atletizm Federasyonu ve Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği 'Beylikdüzü'nün En Hızlısı Koşu Yarışması' büyük çekişmeye sahne oldu. Gürpınar Stadyumu'ndaki şampiyonaya, Beylikdüzü'ndeki ilköğretim okulu öğrencileri katıldı. Öğretmenleri taktik verirken, minik sporcular da Beylikdüzü'nün 'En Hızlısı' olabilmek için olan güçleriyle 'varış'a koştu. Yarışmalar yapılırken diğer sporcu arkadaşları da onlara alkışlarla destek verdiler, yaş gruplarında şampiyon olanları kutladılar.

Dereceye girenler il genelindeki yarışmalara katılacak!

Şampiyonada dereceye giren sporcular il genelinde düzenlenecek atletizm yarışmalarına katılmaya hak kazandı. Türkiye Atletizm Federasyonu'ndan hakemlerin yönettiği şampiyona sırasında sporcuların yaşayabileceği sakatlık ve rahatsızlıklar için Beylikdüzü Belediyesi'nin ambulansı ise hazır bulunduruldu. Şampiyonanın yapıldığı alanda Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil de bir süre yarışları izledi. Yarış sonrasında ise Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nihat Adıgüzel, Beylikdüzü İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Gürkan Akbıyık ve şampiyonadaki yetkililer, dereceye giren sporculara madalya ve para ödüllerini verdiler. Yarışmalarda 1.'lere 100 TL, 2.'lere 75'er TL ve 3.'lere ise 50 TL para ödülü verildi.

Şampiyonada; '2002 Doğumlu Kızlarda' Büyükşehir İ.O.'dan Hatice Sena Bostancı, '2002 Doğumlu Erkeklerde' Haydar Arslan İ.O.'dan Erdal Ali Çelik, '2001 Doğumlu Kızlarda' Büyükşehir İ.O.'dan Merve Gökalp, '2001Doğumlu Erkeklerde' Neşe Sever İ.O.'dan Samet Furkan Altınbay, '2000 Doğumlu Kızlarda' Yeşilkent İ.O.'dan Cansu Gemir, '2000 Doğumlu Erkeklerde' Büyükşehir İ.O.'dan İsmail Berkay Demirtaç, '1999 Doğumlu Kızlarda' Yeşilkent İ.O.'dan Melis Çakır Göbüt, '1999 Doğumlu Erkeklerde' Gürpınar 75.Yıl İ.O.'dan Fatih Kaya, '1998 Doğumlu Kızlarda' Yeşilkent İ.O.'dan Ayşenur Sarıkoç, '1998 Doğumlu Erkeklerde' Büyükşehir İ.O'dan Fırat Yolun derece aldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü'nün 'En Hızlı'ları Yarıştı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement