BKG'den Turizm Haftasına Özel Bergama Koleksiyonu - Son Dakika
Güncel

BKG'den Turizm Haftasına Özel Bergama Koleksiyonu

BKG İstanbul, Antalya ve İzmir Koleksiyonundan sonra şimdi de Bergama'nın tarihi dokusunu yansıttığı yeni koleksiyonu ile müze mağazalarında.

15.04.2014 15:10  Güncelleme: 15:14

Kültürel mirasın yeniden keşfedilmesi amacıyla çeşitli projeler hayata geçiren BKG, kentlerimizin markalaşmasına katkı sağlamak için özel koleksiyonlar tasarlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda İstanbul, Antalya ve İzmir koleksiyonları ile dikkat çeken marka, Turizm Haftası'na özel olarak Bergama Koleksiyonu'nu hazırladı.

Şehirlerimizin ve tarihi mekanlarımızın markalaşmasına destek olmayı amaçlayan BKG'nin hazırladığı koleksiyon Kral Athalos'a ait kalıntılar, kent meydanı, kutsal Athena alanı, kütüphane, tiyatro, Dionysos tapınağı ile Ege'nin en gözde tarihi mekanları arasında yer alan Bergama'nın önemli mihenk taşlarından oluşuyor.

Ev-dekorasyon ürünlerinden, kırtasiye ve baskılı ürünlere, tekstil ürünlerinden kişisel aksesuar ürünlerine kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Bergama Koleksiyonu tarihi dokuyu özel tasarımlarla birleştiriyor. 1 TL ile 50 TL aralığındaki fiyatlarıyla her yaştan, her bütçeye uygun alternatifler sunan koleksiyona ait ürünler, Bergama Akropol Örenyeri ve www.bkg.com.tr'de satışa sunuluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel BKG'den Turizm Haftasına Özel Bergama Koleksiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement