CHP İstanbul Milletvekilleri Vali Aksoy'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

CHP İstanbul Milletvekilleri Vali Aksoy'u Ziyaret Etti

CHP İstanbul Milletvekilleri Vali Aksoy\'u Ziyaret Etti

Diyarbakır'a gelen CHP İstanbul Milletvekilleri, CHP İstanbul İl Başkanı ve bazı İlçe başkanları Vali Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti.

22.01.2016 22:50

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır'a gelen CHP İstanbul Milletvekilleri, CHP İstanbul İl Başkanı ve bazı İlçe başkanları Vali Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti.

Ziyarette CHP İstanbul Milletvekilleri Sibel Özdemir, Selina Doğan, Eren Erdem, Mahmut Tanal, Onursal Adıgüzel, CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, CHP Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Sayın, Şişli, Adalar, Bakırköy, Ataşehir, Maltepe ve Üsküdar CHP İlçe Belediye Başkanları hazır bulundu.

CHP İstanbul Milletvekilleri ve beraberindekiler, Diyarbakır gibi birçok medeniyete ev sahipliği yapmış kadim bir kentte bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek kendilerini ağırladığı için Vali Aksoy'a teşekkürlerini ilettiler. Vali Aksoy ise CHP İstanbul Milletvekilleri önderliğindeki heyete ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek heyete çalışmalarında başarılar diledi.

CHP İstanbul Milletvekilleri ve beraberindekiler, Vali Aksoy ile bir süre görüştükten sonra Diyarbakır programlarına devam etmek üzere Valilikten ayrıldı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel CHP İstanbul Milletvekilleri Vali Aksoy'u Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement