Çocukların Trafik Eğitimine LCWaikiki'den Destek - Son Dakika
Güncel

Çocukların Trafik Eğitimine LCWaikiki'den Destek

Türkiye moda perakende sektörünün lider markası LC Waikiki, sosyal sorumluluk projeleri kapsamındaki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

10.05.2013 13:46

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleşen "Trafiği Ne Kadar Biliyoruz?" bilgi yarışmasının dördüncüsü de LC Wakiki desteğiyle gerçekleşti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde İstanbul geneli 5. sınıf öğrencileri arasında "Trafiği Ne Kadar Biliyoruz? Bilgi Yarışması"nın bu yıl dördüncüsü LC Waikiki desteği ile düzenleniyor. Çocukların trafik kurallarına uyma bilincini pekiştirmeyi hedefleyen yarışma, başarılı öğrenciler için çeşitli ödüller de içeriyor.

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen yarışmanın ödül töreninde öğrenciler ödüllerini alırken, sponsor ve destek veren kişilere de teşekkür plaketleri verildi. Plaket verilen isimler arasında projenin destekçileri arasında Yüksel Aytuğ ve İnci Ertuğrul da yer aldı. Aytuğ, bu tarz projelerin yetişkin insanlar için de yapılması gerektiğini belirterek projenin önemine vurgu yaptı.

İlkokul 5. sınıf öğrencileri arasında gerçekleşen yarışmada, başvuru sonucu yüksek puan alan öğrenciler gruplarını oluşturup okullarını temsil ederek, final için yarıştılar. 7 Mayıs Salı günü düzenlenen finalde Başakşehir Oyakkent Ortaokulu birinciliğe layık görülürken, Ümraniye Çayırönü Ortaokulu ise ikincilik ödülünü almaya hak kazandı.

Trafik Haftası'nda finali gerçekleşen yarışma sonunda çeşitli ödüller kazanan öğrenciler, trafik bilgilerini de geliştirerek, trafik kurallarını sadece bilgide sınırlı tutmayıp davranış ve yaşam biçimine dönüştürme yolunda büyük bir adım atmış oldular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çocukların Trafik Eğitimine LCWaikiki'den Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement