Cumhurbaşkanı Erdoğan Konsolosluk Personelini Çankaya'da Kabul Edecek - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konsolosluk Personelini Çankaya'da Kabul Edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konsolosluk Personelini Çankaya\'da Kabul Edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, IŞİD'in elinden kurtulan konsolosluk personelini yarın Çankaya Köşkü'nde kabul edecek.

20.09.2014 13:10  Güncelleme: 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'ye getirilen konsolosluk personelini yarın Çankaya köşkünde kabul edeceği açıklandı. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, konsolosluk personelini, yarın 11.30'da Çankaya Köşkü'nde kabul edecek.

ERDOĞAN, ÖZTÜRK YILMAZ VE EŞİ İLE AYRI AYRI GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Musul'da alıkonulan konsolosluk çalışanlarının Türkiye'ye getirilmesi sürecini başından itibaren yakından takip ettiği, sabahın erken saatlerinde Türkiye'nin Musul Başkonsolosu Öztürk Yılmaz ve eşi Özay Yılmaz ile ayrı ayrı görüştüğü öğrenildi.

CUMHURBAŞKANLIĞINDAN AÇIKLAMA GELDİ

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre Erdoğan, Irak'ta alıkonulan vatandaşların Türkiye'ye getirilmesi sürecini başından bu yana yakından takip etti.
Sürecin başarıyla neticelenmesinin hemen akabinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkonsolos Öztürk Yılmaz ve eşi Özay Yılmaz ile ayrı ayrı telefonla görüştü ve "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan Konsolosluk Personelini Çankaya'da Kabul Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • a a a a a a a: büyük adam 1 2 Yanıtla

Advertisement