Denizde Kaybolan 2 Kişinin Cesedi Bulundu 4 Kişi Aranıyor - Son Dakika
Güncel

Denizde Kaybolan 2 Kişinin Cesedi Bulundu 4 Kişi Aranıyor

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, Kastamonu Akpınar köyü ve İstanbul Kilyos sahilinde girdikleri denizde kaybolan iki kişinin cesedine ulaştı.

29.07.2014 13:16  Güncelleme: 13:20

Sahil Güvenlik Komutanlığına ait unsurlar tarafından icra edilen arama kurtarma faaliyeti sonucu, Kastamonu ve İstanbul Kilyos'ta denize giren ve kaybolduğu bildirilen iki kişinin cesedine ulaşıldı. İstanbul Büyükçekmece, Yeşilköy, Kilyos ve Çanakkale Gelibolu'da denize giren ve kayboldukları bildirilen 4 kişiyle ilgili arama kurtarma faaliyetlerine devam ediliyor.

Genelkurmay Başkanlığının internet sayfasında TSK'nın bazı faaliyetleri ve önemli yurt içi olaylara ilişkin bilgi verildi.

Buna göre, Kastamonu'nun Cide ilçesi, Akpınar köyü sahilinde, bir şahsın kayalıklardan denize düşerek kaybolduğu Sahil Güvenlik Komutanlığına bildirilerek yardım talebinde bulunuldu. Bölgeye intikal eden Sahil Güvenlik Komutanlığına ait unsurlar tarafından icra edilen arama kurtarma faaliyeti sonucu dün şahsın cesedine ulaşıldı.

İstanbul'un Sarıyer ilçesi, Kilyos Kısırkaya plajından denize giren bir şahsın kaybolduğunun bildirilmesi üzerine bölgeye ulaşan Sahil Güvenlik Komutanlığına ait unsurlar bu kişinin de cesedine dün ulaştı.

Sahil Güvenlik Komutanlığına ait unsurlar, aynı plajda denize giren ve kaybolduğu bildirilen bir başka kişinin arama kurtarma çalışmalarına ise devam ediyor.

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, İstanbul Büyükçekmece'den özel bir tekneyle denize açılan bir kişinin geri dönmediğinin bildirilmesi üzerine de dün çalışma başlattı. Arama kurtarma faaliyeti neticesinde şahsa ait herhangi bir bulguya rastlanmadı, arama kurtarma faaliyetine devam ediliyor.

İstanbul Yeşilköy sahilinden denize giren bir şahsın boğulduğu ve kaybolduğu ihbarını da değerlendiren Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerinin bu kişiyle ilgili arama kurtarma faaliyetleri de devam ediyor.

Çanakkale Gelibolu sahilinden zıpkınla balık avlamak amacıyla denize girerek kaybolduğu bildirilen kişiyle ilgili Sahil Güvenlik Komutanlığına ait unsurların arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Öte yandan, Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan önemli yurt içi olaylara ilişkin bilgi notunda ise bölücü terör örgütü mensubu bir teröristin teslim olduğu bildirildi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Denizde Kaybolan 2 Kişinin Cesedi Bulundu 4 Kişi Aranıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement