Denizli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Denizli'den Kısa Kısa

"Palandöken'den Pamukkale'ye Kardeşlik Köprüsü" projesiyle TEOG sınavında başarı gösteren, yetim, öksüz, şehit ve gazi yakını Erzurumlu çocuklar Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.

04.05.2017 16:38

" Palandöken'den Pamukkale'ye Kardeşlik Köprüsü" projesiyle TEOG sınavında başarı gösteren, yetim, öksüz, şehit ve gazi yakını Erzurumlu çocuklar Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.

Başkan Zolan, Merkezefendi Kaymakamlığı ve Erzurum Yakutiye Kaymakamlığı işbirliğinde gerçekleştirilen "Palandöken'den Pamukkale'ye Kardeşlik Köprüsü" projesi kapsamında Erzurum'dan gelen öğrencileri kabulünde yaptığı konuşmada, projenin çok güzel ve anlamlı olduğunu söyledi.

"Sizleri misafir etmek bizler için ayrı bir onurdur." diyen Zolan, "Şehitler bizim bu vatan için ömrünü vermiş en değerli varlıklarımız. Sizler onların bizlere en kutsal emanetlerisiniz. Aynı şekilde gazilerimiz bu ülkeyi savunmak ve bayrağımızı yere indirmemek için mücadele etmiştir. Şehitlerimizle de gazilerimizle de ne kadar gurur duysanız azdır." diye konuştu.

OSB'de masa tenisi turnuvası

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü (OSB) her yıl geleneksel olarak yapılan amatör spor etkinlikleri kapsamında firmalar arası düzenlenecek "Masa Tenisi Turnuvası" için kura çekimi yaptı.

OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş, toplantı salonunda düzenlenen kura çekiminde yaptığı konuşmada, masa tenisi turnuvasını ilk kez gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu ve onurunu yaşadıklarını belirtti.

Bu turnuvayı futbol, basketbol, voleybol turnuvaları gibi geleneksel olarak her yıl yapmayı planladıklarını dile getiren Taş, "Müsabakaların her branşta olduğu gibi centilmence ve dostça bir mücadele şeklinde geçmesini temenni ediyorum." dedi.

Kura çekimi, Masa Tenisi İl Temsilcisi Ali Aki, Masa Tenisi Antrenörü Bahri Kaya, Masa Tenisi Hakemleri Musa Güner, Cafer Korkmazer ve 17 firma temsilcisinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Denizli'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement