Diyarbakır - Bağlar Kaynartepe Mahallesi'nde Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır - Bağlar Kaynartepe Mahallesi'nde Uyuşturucu Operasyonu

Diyarbakır - Bağlar Kaynartepe Mahallesi\'nde Uyuşturucu Operasyonu

Bağlar Kaynartepe Mahallesi'nde uyuşturucu operasyonuDiyarbakır merkez Bağlar İlçesi'ndeki Kaynartepe Mahallesi'nde, uyuşturucu ticaretine yönelik düzenlenen operasyonda, esrar, eroin ve kokain maddesi ile 1 adet kaleşnikof marka tüfek ve bir adet de av tüfeği ele geçirildi.

31.03.2016 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağlar Kaynartepe Mahallesi'nde uyuşturucu operasyonu

Diyarbakır merkez Bağlar İlçesi'ndeki Kaynartepe Mahallesi'nde, uyuşturucu ticaretine yönelik düzenlenen operasyonda, esrar, eroin ve kokain maddesi ile 1 adet kaleşnikof marka tüfek ve bir adet de av tüfeği ele geçirildi.

Merkez Bağlar İlçesi'nde, sokağa çıkma yasağının uygulandığı ve operasyonların yapıldığı Kaynartepe Mahallesi'nde bukez uyuşturucu operasyonu yapıldı.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin Kaynartepe Mahallesi'nde düzenledikleri operasyonda ele geçirilen uyuşturucu ve silahlar, bugün sergilenerek basın mensuplarına gösterildi. Ele geçirilen uyuşturucu maddeleri ve silahlar ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, İlimiz Bağlar İlçesi Kaynartepe Mahallesi'nde uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik olarak bazı adreslere 31.032016 tarihinde operasyon düzenlenmiştir. Yapılan çalışmalar kapsamında, 32 kilo 205 gram kubar esrar maddesi, 6 kilo 732 gram toz esrar, 0.5 plaka asrar maddesi, 2 gram kokain maddesi, 3.79 gram eroin maddesi, 1 adet üzerine dürbün takılı kalaşnikof marka tüfek, 2 adet kalaşnikof marka tüfek şarjörü, 1 adet av tüfeği, 2 adet tabanca, 2 adet tabanca şarjörü, 105 adet tamancalara ait fişek, 2 adet terazi, 9 adet kırmızı reçteye tabi hap, 1 adet elek, 5 adet kaçak viski, uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 14 bin 500 lira, bin 800 dolar ve 100 euro ele geçirilmiştir. Yapılan operasyonlarla ilgili olarak toplam 7 şahıs yakalanmış, yakalanan şahıslarla ilgili işlem halen devam etmektedir. İlimiz genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla ve aralıksız bir şekilde devam edilecektir denildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır - Bağlar Kaynartepe Mahallesi'nde Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement