Diyarbakır Emniyet'i Şehit Polis İçin Taziye Kurdu - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır Emniyet'i Şehit Polis İçin Taziye Kurdu

Diyarbakır Emniyet\'i Şehit Polis İçin Taziye Kurdu

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü bir ilke imza atarak önceki gün trafik kazasında şehit olan polis memuru için taziye kurdu.

16.12.2013 15:20

Diyarbakır- Şanlıurfa yolunda geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan polis memuru Ali Polat için Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü tarafından taziye kuruldu.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bulunan polis evi civarındaki Hanililer Yas Evi'nde polis memuru Ali Polat için kurulan taziyede Emniyet Müdürü Recep Güven ve yardımcıları, taziyelerini bildirmek için gelen sivil ve meslektaşlarını tek tek kapıda karşıladı. Emniyet Müdürü Güven ve Yardımcıları ziyaretten ayrılan misafirleri de yine kapıda uğurladı.

ŞEHİT POLİS MEMURU ÖZEL BİRİYDİ

Gazetecilere konuşan Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven, şehit polis memuru Ali Polat'ın çok özel biri olduğunu söyledi. Şehit polis memurunun halkın kalbine girdiğini dile getiren Güven, Polat'ın Diyarbakırlılar için Antalya'dan gönüllü olarak geldiğini ifade etti. Güven, şehit polis memurunun miras bıraktığı çim hokeyi takımını da yalnız bırakmayacaklarını ve gereken tüm desteği vereceklerini kaydetti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Diyarbakır Emniyet'i Şehit Polis İçin Taziye Kurdu - Son Dakika


Advertisement