Doğa Koleji Kitap Fuarı Başladı - Son Dakika
Güncel

Doğa Koleji Kitap Fuarı Başladı

Doğa Koleji Kitap Fuarı Başladı

Doğa Koleji tarafından Sakarya'da ilk defa bir okul tarafından gerçekleştirilme özelliği taşıyan Doğa Koleji Kitap Fuarı birbirinden değerli yazarlar eşliğinde açıldı.

19.03.2015 14:56  Güncelleme: 14:57

Lobi alanında düzenlen açılış kokteylinde, öğrencileri tango gösterisiyle davetlileri selamlarken, jimnastik kulübü öğrencileri izleyenlere görsel ziyafet yaşattı.

Adapazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Özkan Gümülcineli, Şahin Okulları Eğitim Koordinatörü Esin Cevrioğlu ve Okul Müdürü Rabia Dorken, Final Temel Liseleri Kurucu Müdürü Yılmaz Akçay ve birçok devlet okulu müdürü davetli olarak katıldı. Açılışa; Ataol Behramoğlu, Gülgün Feyman, Yekta Kopan, İsmail Bilgin, Yasmin Korkut, Abdurrahman Tümer ve Türkiye'nin en genç yazarı Rana Demiriz katılan yazarlar kokteyl sonrası Ataol Behramoğlu'nun konferans salonundaki şiir dinletisine katıldılar. Ünlü şairin şiirlerini ilgiyle dinleyen ziyaretçiler dinleti sonrasında fuar alanına geçerek kitaplarını imzalattılar. 20 yayınevinin katıldığı fuara ilgi büyük olurken ilk gününde yaklaşık 2000 ziyaretçiyi ağırlayan Doğa Koleji Kitap Fuarı ziyaretçilerin beğenisini topladı. 3 gün boyunca sürecek olan kitap fuarı birçok ünlü yazara ev sahipliği yapacak. Doğa Koleji Kitap Fuarı'na katılan yazarlar; bir okul tarafından böyle bir fuarın gerçekleştirilmesinin çok önemli olduğunu, çocukların kitaplara dokunmasının, kitapları yazanlarla bir arada olmanın duygusunu ve heyecanını yaşamanın oldukça önemli bir kazanım olduğunu vurgularken, böylesine büyük bir organizasyona imza atmış olan Doğa Koleji'ne teşekkür ederek ilk gün programını tamamladılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Doğa Koleji Kitap Fuarı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement