Doktorlar Bowling'de - Son Dakika
Güncel

Doktorlar Bowling'de

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu, 14 Mart’ta kutlanan Tıp Bayramı için “Doktorlar Bowling Turnuvası” düzenledi.

13.03.2015 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu, 14 Mart'ta kutlanan Tıp Bayramı için "Doktorlar Bowling Turnuvası" düzenledi.

Kent Park AVM Rolling Ball'da düzenlenen turnuvaya Ankara'da görev yapan tüm doktor ve sağlık çalışanları davet edildi. Turnuvanın ev sahipliğini Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı Dr. Ahmet Recep Tekcan yaptı. Bu tarz etkinlikleri her yıl geleneksel hale getirerek düzenlediklerini belirten Tekcan, katılım oranlarının her yıl artmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Tekcan, " Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin de katkılarıyla düzenlediğimiz Doktorlar Turnuvamızın" bu yıl üçüncüsünü düzenliyoruz. Her yıl bir öncekinden daha fazla kalabalıkla yolumuza devam etmek bizi mutlu ediyor. Ağır şartlar altında çalışan doktorlarımızı bir nebze olsun iş streslerinden uzaklaştırıp eğlendirmek için düzenlemiş olduğumuz bu etkinlik sayesinde eğleniyorlar, yeni arkadaşlıkların kuruyorlar. Gelecek yıllarda da aynı heyecan ve istekle çalışmalarımıza devam edecek yeni etkinliklerimizi yapmaya devam ettireceğiz" ifadelerini kullandı.

İki etap halinde düzenlenen turnuvada ikinci tura kalan 8 bayan, 8 erkek yarışmacı doktorlar, birincilik için strike yapmak ve en yüksek puanı almak için topları lane'lere bıraktılar. Birincilere madalyaları Tekcan tarafından verildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Doktorlar Bowling'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement