Efsanevi Karakter Arı Maya'nın Yeni Uygulaması Çıktı - Son Dakika
Güncel

Efsanevi Karakter Arı Maya'nın Yeni Uygulaması Çıktı

Efsanevi Karakter Arı Maya\'nın Yeni Uygulaması Çıktı

Arı Maya'nın maceraları, "Maya The Bee: Flower Party" uygulamasıyla tüm hızıyla devam ediyor.

01.03.2014 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Efsanevi Karakter Arı Maya'nın Yeni Uygulaması "Maya The Bee: Flower Party" Çıktı!
Dünyada 300'den fazla lisansiyesi bulunan ve Türkiye'de güçlü mirasa sahip klasik bir marka olan Arı Maya'nın maceraları, "Maya The Bee: Flower Party" uygulamasıyla tüm hızıyla devam ediyor.

Türkiye' de lisans hakları Sinerji Ltd. tarafından temsil edilen, pazarda güçlü bir mirasa sahip, bilinirliği çok yüksek ve hızlı büyüyen klasik bir marka olan Arı Maya; oyuncak, çanta, kırtasiye, yayıncılık, ev tekstili, giyim, gıda ve kişisel bakım ürünlerinden sonra şimdi "Maya The Bee: Flower Party" uygulamasıyla sizi maceraya çağırıyor.

Studıo 100 tarafından CGI (3D) tekniği ile yaratılan Arı Maya; çizgi filmi, yayıncılık programı ve yeni uygulamasıyla da doğa ve doğal yaşama dikkat çekerek, çocuklara küçük yaştan itibaren doğa sevgisini aşılamaya devam ediyor.

Ana hedef kitlesi 3- 6 yaş çocuklar olan uygulam, işitsel ve görsel zeka'nın gelişmesine yardımcı oluyor. Türkçe dahil olmak üzere, 10 farklı dile çevrilen "Maya The Bee: Flower Party" nin içinde yer alan oyunlarda, çizgi filmden tanıdığımız popüler karakterler sizlere eşlik ediyor.

TRT Çocuk kanalında her gün 07.00, 12.30, 19.20 saatlerinde yayınlanan Arı Maya, iOS, Google Play, Amazon ve Samsung uygulama mağazalarından 2.99$ karşılığında indirebileceğiniz, "Flower Party" uygulamasıyla sizleri bekliyor. Bu heyecanı kaçırmayın...

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Efsanevi Karakter Arı Maya'nın Yeni Uygulaması Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement