Eğitim Bir Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Eğitim Bir Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi Açıklaması

Eğitim Bir Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi Açıklaması

Memur Sen üyeleri, “1 Milyon Üye” kampanyası çerçevesinde Kocaeli’de buluştu.

10.10.2015 17:39

Memur Sen üyeleri, "1 Milyon Üye" kampanyası çerçevesinde Kocaeli'de buluştu.

Memur Sendikaları Konfederasyonu'nun "Önce Medeniyet Güçlü Sendika Büyük Türkiye Hedef 1 Milyon Üye" sloganı ile 81 ilde düzenlenen kampanya çerçevesinde düzenlenen Kocaeli Buluşması'da sendika üyeleri bir araya geldi. Kocaeli Ticaret Odası Meclis Salonu'nda gerçekleşen programa; AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Eğitim Bir Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, Memur Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bayraktutar ve çok sayıda davetli katıldı.

Kocaeli Buluşması'nda söz alarak yaşanan süreçte toplumun daha fazla kenetlenmeye ihtiyacı olduğunu söyleyen Eğitim Bir Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, "Menfur bir saldırı sonucunda yaşamını yitiren Ankara'da, Diyarbakır'da ve ülkenin başka yerlerinde bugün hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, yakınlarına sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Zor zamanlardan geçiyoruz. Bugün düne göre daha fazla kenetlenmeye ihtiyaç var. Şer odaklarıyla mücadelede daha odaklı kararlara ihtiyaç var denir ama bugün tamda bu sözün söyleneceği günlerden bir gün. Yeryüzünde kendi saltanatlarını sürdürmek için her türlü acımasızlığı insanlığa reva görenler, bir takım kendilerine uygun işbirliği yapabilecekleri şer odaklarıyla birlikte hareket edebilmekte ve her türlü acımasızlığı insanlığımıza reva görebilmektedir. Yeryüzünde adaleti isteyenler ve her şey benim tekelimde olsun diyenlerin saltanat kavgasına yeryüzünde kurmak istedikleri hegomanyaya karşı insanca yaşam herkesin hakkıdır" dedi.

Adalet değil imtiyaz isteyenlere karşı hep birlikte mücadele edilmesi gerektiğini belirten Selvi, "Hepimiz bir insanız. Birimizin diğerinden bir farkı yok. Hep birlikte beraberce yaşayabileceğimiz kadar da Allah'ın nimetleri hepimize yeter diyen, adaleti isteyenlerin bir kavgası var. Her şey benim olsun ve diğerleri bana hizmet ettiği kadar diyenlere karşı sende yaşa bende yaşayayım. Zorbalara, haksızlıktan beslenenlere, milletin hakkını yiyenlere, adil paylaşıma karşı biz Adalet değil imtiyaz isteyenlere karşı hep birlikte mücadele etmeliyiz" şeklinde konuştu.

Ülke adına insiyatif alabilecek kişilerin seçilmesi gerektiğini söyleyen Latif Selvi, "Biz kamu hayatında ki iyileşmeleri isterken eğer ülke geleceğinden, ülkede yaşananlardan bir haber olacaksak o zaman elde edeceğimiz hiçbir anlamı kalmaz. Bunun için de Memur Sen bu ülke adına kim bir duyarlılık ortaya koyacaksa onun temsilcisi olmak için sözcüsü olmak için ayağa kalktı. Sivil Toplum Örgütleri, toplumun duyarlılığının hissiyatının temsilcisi ve aynı zamanda farkındalığı oluşturan öncüleridir. Bunun içinde ülke adına kim inisiyatif alacaksa onu en güçlü şekilde ortaya bizler dile getirmeliyiz ve onunla birlikte bu mücadelenin bir parçası olmalıyız" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eğitim Bir Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement