Erkek Arkadaşı Fadik Sevin Atasoy'u Yalnız Bırakmadı - Son Dakika
Güncel

Erkek Arkadaşı Fadik Sevin Atasoy'u Yalnız Bırakmadı

2 şarkı seslendiren Fadik Sevin Atasoy, "Bu projenin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde sahnelenecek olması ve Başkonsolosumuzun da bir kadın olması bu desteği daha anlamlı kılıyor.

07.03.2015 14:09

Bugüne kadar hep yanım da hissettiğim Başkonsolosumuzun yeni oyunumla ilgili verdiği bu davet bizleri onurlandırdı. Kendisine ve davete gelen herkese çok teşekkür ederim. Oyun öncesi ilk kez davetliler önünde şarkılarımızı söyledik ve çok güzel tepkiler aldık. Heyecanlıyım" dedi.

Türkiye'den Fadik Sevin Atasoy için özel olarak gönderilen ve 16 Mart'ta adL Mağazaları'nda yerini alacak olan adL Nightzoom Styling by Mert Aslan koleksiyonundan bir kıyafetle davetlilerin karşısına çıkan oyuncunun heyecanı gözlerden kaçmadı.

Türkiye'yi temsil etmenin verdiği gururla sahneye çıkacağını söyleyen Fadik Sevin Atasoy'u davette yönetmeni Che Rea Adams, müzik yönetmeni Emir Işılay, Hidayet Türkoğlu'nun eşi Banu Türkoğlu, yapımcı Mine Vargı ve erkek arkadaşı Gregory Vorst yalnız bırakmadı.

Prodüktörlüğünü Fadik Sevin Atasoy'un sahibi olduğu Red Case Entertainment'ın üstlendiği, yönetmenliğini ödüllü yönetmen Che Rea Adams'ın yaptığı "Muse90401" 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Los Angeles Edgemar Center for The Arts Tiyatrosu'nda sahnelenecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Erkek Arkadaşı Fadik Sevin Atasoy'u Yalnız Bırakmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement