Fenerbahçe, Beşiktaş Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçe, Beşiktaş Maçı Hazırlıklarına Başladı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Ligin 8. haftasında 2 Kasım günü Atatürk Olimpiyat Stadında Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.

27.10.2014 20:55  Güncelleme: 22:59

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında 2 Kasım Pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde saat 18.00'de başlayan antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Salonda kuvvet çalışmalarıyla başlayan antrenman, sahada yapılan dayanıklılık koşusu ile tamamlandı. Egemen Korkmaz ve Hakan Çinemre takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürürken, teknik heyetten izinli olan Bruno Alves ise antrenmanda yer almadı.

Fenerbahçe, Beşiktaş maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

VOLKAN DEMİREL'E SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel'in doğum günü, sarı lacivertli takımın bugün yaptığı antrenman öncesinde teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından kutlandı. Soyunma odasında organize edilen kutlamada, 33. yaşını dolduran Volkan Demirel önce doğum günü pastasının mumlarını üfledi, ardından da tebrikleri kabul etti. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçe, Beşiktaş Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement