Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Fetö\'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Vezirköprü Kaymakamlığı öncülüğünde siyasi ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla "Büyük demokrasi yürüyüşü" düzenlendi.

27.07.2016 06:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vezirköprü Kaymakamlığı öncülüğünde siyasi ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla "Büyük demokrasi yürüyüşü" düzenlendi.

Vezirköprü Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve ilçe sakinlerinin katılımıyla "Büyük demokrasi yürüyüşü" düzenlendi.

Yürüyüşün ardından konuşan Kaymakam Kaşıkçı, Türkiye Cumhuriyeti'nin ön sözünün Çanakkale'de, son sözünün de Lozan'da yazıldığını söyledi.

Ön söz ile son söz arasındaki kahramanlığı atalarının yaptığını dile getiren Kaşıkçı, "Şehitler, gaziler verdi, bu ülkeyi düşmana teslim etmedi. Hele bu ülkeyi bugünkü haşhaşilere teslim edeyim diye de kurmadı. Türk milleti 7'den 70'e o gün mücadele ettiği gibi 15 Temmuz'da da tankın önüne durdu, savaş uçağına elindeki taşla karşı koymaya çalıştı. Vatan hainlerine bu ülkeyi böldürmedi." dedi.

Başkan Edis de 15 Temmuz akşamında demokrasiye, milli iradeye, cumhuriyete, hükümete kurşun sıkıldığını anlatarak, "Sizlerin ödediği vergilerle, kurs paralarıyla, kurban paralarıyla Millet Meclisimize bomba atılmıştır. Ama hiçbir zaman unutulmamalıdır ki tankın gücü de helikopterin gücü de savaş uçaklarının gücü de halkın gücünün karşısına geçemeyecektir." diye konuştu.

Konuşmaların ardından meydanda toplanan kalabalığa Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından simit dağıtıldı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı da tatlı ikram etti.

Alanda kılınan yatsı namazı ve okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından demokrasi nöbeti devam etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement