Galatasaray'ın 2 Başkanına Maçtan Sonra Desenli İskemle - Son Dakika
Güncel

Galatasaray'ın 2 Başkanına Maçtan Sonra Desenli İskemle

Galatasaray\'ın 2 Başkanına Maçtan Sonra Desenli İskemle

Çaykur rizesporlu taraftar Ramazan Çepni, maçtan sonra Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat'la henüz mazbatasını almayan yeni başkan Dursun Özbek'e yeşil mavili ve sarı kırmızı desenlerle işlenen iskemle hediye etti.

30.05.2015 17:19

Çaykur rizesporlu taraftar Ramazan Çepni, maçtan sonra Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat'la henüz mazbatasını almayan yeni başkan Dursun Özbek'e yeşil mavili ve sarı kırmızı desenlerle işlenen iskemle hediye etti.

Galatasaray Başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak ise maçtan sonra memleketi Rize'de şampiyonluğu yaşamanın sevincini yaşadığını belirtti, "Şampiyonluk, büyük camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun. Teknik heyete teşekkür ediyorum, futbolcularımın alnından öpüyorum" dedi.

ÇİFTE ŞAMPİYONLUK

Hakemliği bırakan Mustafa Kamil Abitoğlu ile soyunma odasında pasta kestiklerini vurgulayan Albayrak, "Abitoğlu'nun Türk futboluna büyük emeği olmuştur. Galatasaray bu sezon hiç kırmızı kart görmemişti. Gösterdiği kart haklıydı" diye konuştu. Yeni yönetime rapor sunacaklarını ifade eden Albayrak, şöyle devam etti:

"Bursaspor maçını da kazanarak Ziraat Türkiye Kupasını da Bursa'da kaldırmak istiyoruz. Çifte kupa ile şampiyon oluruz. Ondan sonra raporumuzu yeni yönetime vereceğiz. Bundan sonra her karar yeni yönetime aittir. Biz görevimizi tamamladık. Hiç kimse böyle bir şey beklemiyordu. Bu şampiyonluk hayırlı olsun."

Ali Dürüst ise şampiyonluğun birlik ve beraberlikle geldiğini belirterek şampiyonluğun hayırlı olmasını diledi.

HAMZA HAMZAOĞLU'NUN ZOR ANLARI

Galatasaraylı futbolcular ve teknik heyet, soyunma odası çıkışında taraftarların ilgisi yüzünden zor anlar yaşadı. Bu sırada stattan çıkan futbolculara sevgi gösterilerinde bulunan sarı kırmızılı taraftarlar, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na büyük ilgi gösterdi. Zor anlar yaşayan Hamzaoğlu, daha sonra otobüse geçti. - Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Galatasaray'ın 2 Başkanına Maçtan Sonra Desenli İskemle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement