Gaziantep'te Şeker Satılan İşletmelere Denetim - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Şeker Satılan İşletmelere Denetim

Şehitkamil Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesinde ilçe genelinde şeker satılan market ve işletmeleri denetledi.

01.07.2016 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesinde ilçe genelinde şeker satılan market ve işletmeleri denetledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, zabıta ekipleri, lokum ve şeker satan işletmeleri kontrol etti.

Ekipler, iş yerlerinde genel temizlik, sağlık kurallarına uygunluk, kullanılan malzemenin son kullanım tarihi ve hijyeniyle ilgili denetimler gerçekleştirdi.

İş yeri sahipleri denetimlerin hem kendileri hem de vatandaşların sağlığı açısından faydalı olduğunu belirterek "Bizler burada sadece bir ürün satarken evlerimizde birden fazla ürün tüketiyoruz. Tükettiğimiz tüm ürünlerin denetimlerden geçmesi gerekiyor. İş yerlerimizin denetiminden rahatsızlık değil, memnuniyet duyuyoruz. Sonuçta sattığımız, şeker, çikolata, lokum gibi ürünler bir yerde bizim kendi reklamımız oluyor. Ne kadar kaliteli ve temiz ürünler satarsak pisadaki kar payımız o kadar artar. Bu denetimlerden dolayı belediyemize teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Şeker Satılan İşletmelere Denetim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement