Geleceğe Kulaç Atıyoruz" Projesi Sertifika Töreni - Son Dakika
Güncel

Geleceğe Kulaç Atıyoruz" Projesi Sertifika Töreni

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın havuz alanına gelişi Çocukların Bakan Kılıç'a hediye vermesi Öğrencilerin davul gösterisi Bakan Kılıç'ın konuşması Öğrencilere sertifika verilmesi "Geleceğe Kulaç Atıyoruz" projesi sertifika töreni Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: "Her zaman, 'altyapı yetmez, fiziki imkan yetmez, içini doldurmak gerekir' diye söylüyoruz.

11.03.2016 19:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın havuz alanına gelişi

Çocukların Bakan Kılıç'a hediye vermesi

Öğrencilerin davul gösterisi

Bakan Kılıç'ın konuşması

Öğrencilere sertifika verilmesi

"Geleceğe Kulaç Atıyoruz" projesi sertifika töreni

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç:

"Her zaman, 'altyapı yetmez, fiziki imkan yetmez, içini doldurmak gerekir' diye söylüyoruz. Burası, altyapıların içinin doldurulduğunun, hizmet yapıldığının ispatıdır"

Samsun'da "Geleceğe Kulaç Atıyoruz" projesi sertifika töreni, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Bakan Kılıç, Atakum Olimpik Yüzme Havuzu'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Samsun ve Türkiye'nin dört bir yanında yapılan yatırımların önemine dikkati çekti.

Bu yatırımların ne anlama geldiğini Samsun'da gördüklerini dile getiren Kılıç, "Bazen 'ne yapıldı ki?' diye soruyorlar. Ne yapıldığını görmek için buraya bakmanız yeterli. İçerisi doldurulmuş bu altyapı yatırımlarının ne anlama geldiğini hep beraber burada görüyoruz" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin dört bir yanında yüzme havuzu yatırımlarına devam edeceklerini anlatan Kılıç, şunları kaydetti:

"Burada yüzmek için gayret gösteren değerli kardeşlerimize başarılar diliyorum. Projede bu yıl koyduğumuz 10 bin hedefine inşallah ulaşacağız. Her zaman, 'altyapı yetmez, fiziki imkan yetmez, içini doldurmak gerekir' diye söylüyoruz. Burası, altyapıların içinin doldurulduğunun, hizmet yapıldığının ispatıdır. Herkese katılımı için teşekkür ediyorum. Ümit ediyorum ki Samsunlu ve Türkiye'nin dört bir yanındaki kardeşimiz, yüzmeyi öğrenip uluslararası yarışmalarda ülkemizi en iyi şekilde temsil edecektir."

Konuşmanın ardından Bakan Kılıç, küçük yüzücülere sertifikalarını dağıttı. Törene Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da katıldı.

Öte yandan, Gençlik ve Spor Bakanlığınca yaklaşık 6 ay önce başlatılan "Geleceğe Kulaç Atıyoruz" projesi kapsamında 6 bin 500 çocuğa yüzme eğitimi verildiği bildirildi.

Bakan Kılıç, törenin ardından Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'a, babası Hasan Togar'ın vefat etmesi nedeniyle taziye ziyaretinde bulundu.

Geleceğe Kulaç Atıyoruz" Projesi Sertifika Töreni
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Geleceğe Kulaç Atıyoruz' Projesi Sertifika Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement