Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika
Güncel

Halk Oylamasına Doğru

MHP Muğla Milletvekili ve Meclis Araştırma Komisyonu Üyesi Mehmet Erdoğan, Muğla'nın Ortaca ilçesinde Türk Eğitim-Sen temsilcileriyle buluştu.

21.03.2017 18:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Muğla Milletvekili ve Meclis Araştırma Komisyonu Üyesi Mehmet Erdoğan, Muğla'nın Ortaca ilçesinde Türk Eğitim-Sen temsilcileriyle buluştu.

İlçedeki bir restoranda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Erdoğan, TBMM'nin 15 Temmuz'un ardından bütün partilerin katılımıyla, o gece yaşananları, darbenin oluşumunu, gelişimini ve bundan sonra alınması gereken tedbirleri araştırmak üzere bir komisyon kurduğunu söyledi.

15 kişiden oluşan meclis araştırma komisyonunda MHP adına sadece kendisinin görev yaptığını belirten Erdoğan, "Komisyon, bu oluşum hakkında fikir sahibi olmamızı sağladı. Kamudan 100 binden fazla insan ihraç edildi. 40 bin insan cezaevinde ve hala açıkta bekleyen binlerce insan var. Bu kadar insanın kamuya siyasi bir ayak olmadan yerleşemeyeceğini, bu bakımdan bu işin siyasi ayağının ortaya çıkartılması gerektiğini dile getirdik." dedi.

Bütçeleri özerk olan üniversitelerdeki FETÖ oluşumlarına dikkat çeken Erdoğan, kadro kullanmak konusunda çok geniş imkanlara sahip üniversiteler üzerinden FETÖ'nün nasıl kadrolaştığının araştırılması gerektiğine işaret etti.

Erdoğan, 16 Nisan'da yapılacak referandumda MHP'nin çok büyük bir inisiyatif aldığını vurguladı.

Türkiye'de yönetimin, daha güçlü ve daha hızlı karar alacağını kaydeden Erdoğan, "18 maddelik anayasa değişikliğinin meclise gelmesini MHP sağlamıştır. 16 Nisan'da milletimiz kendi geleceğini oylama hakkına sahip olmuştur. 16 Nisan'da devletimizin bekası için 'Evet' diyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement