Haydar Baş: Kedi Hiçbir Zaman Aslan Olamaz - Son Dakika
Güncel

Haydar Baş: Kedi Hiçbir Zaman Aslan Olamaz

Haydar Baş: Kedi Hiçbir Zaman Aslan Olamaz

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) İstanbul Gençlik Kolları 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Atatürk'ü Anma ve Gençlik Şöleni düzenledi.

18.05.2015 12:27

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) İstanbul Gençlik Kolları 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Atatürk'ü Anma ve Gençlik Şöleni düzenledi. Şölenin onur konuğu Genel Başkan Prof.Dr. Haydar Baş'tı.

Bahçelievler'de düzenlenen programa Atatürk'ün gençliğe hitabesini okuyarak başlayan BTP lideri Atatürk'ü şöyle anlattı, "İşgal altında olan bir imparatorluktan Misaki Milli sınırları içerisinde laik, demokratik, hukuk devletini kuran Mustafa Kemal Atatürk bağımsızlık karakterine sahip olan bir insandı. Elbette O'nun yolundan gelen gençler de bu bağımsızlık karekterine sahiptir. Atatürk anne ve baba tarafından Seyyittir. Hem annesi hem de babası Peygamber Efendimizin soyundan gelmektedir. 7 yaşında annesinin isteğiyle Kur'an-ı Kerim'i hatmediyor, 8 yaşında da hafız-ı kelam oluyor. Şimdi soruyorum, hamgimizin sülalesinde böyle bir dindar idareci, lider var. O halde bundan sona Yunan ve İngiliz istihbaratının ağzıyla konuşanları siz susturacaksınız."

SINAVSIZ ÜNİVERSİTE

Haydar Baş konuşmasında Milli Ekonomi Modeli'nde yer alan gençlik projelerini de anlattı.

"Sevgili gençler, bizim amacımız bu milleti ve devleti ilelebet devam ettirecek neslin yetişmesine vesile olmaktır. " diyen BTP lideri "Gençliğimiz bizim geleceğimizdir. Onun için size sınavsız üniversitenin kapısını açıyoruz. Harçları kaldırıyoruz, burs imkanı getiriyoruz.

Üniversiteyi bitiren evlatlarımı o gün Allah nasip ederse vazifeye atıyoruz.

30 yaş üzeri beklemede olan üniversite öğrencilerimizi hızlandırılmış eğitimle mezun

edip, tamamına iş vereceğiz." dedi.

"KEDİ HİÇBİR ZAMAN ASLAN OLAMAZ."

Projelerinin ve sloganlarının diğer partiler tarafından kopya edildiğini ifade eden Haydar Baş Başbakan Davutoğlu için de şunları söyledi, "Hep benim dediklerimi taklit ediyorlar. Ne olaki kendilerine ait bir şey olsun. Geçenlerde ben Kartal programımızda bir yemin ettirmiştim ya, bugün Başbakan aynısını taklit ediyor. Yalnız arkadaşlar sayın Başbakanı kastetmiyorum ama kedi hiçbir zaman aslan olamaz."

"MHP'DE MİLLİYETÇİLİK, CHP'DE ATATÜRK KOKUSU KALMADI"

Haydar Baş konuşmasında CHP ve MHP için de dikkat çekici ifadeler kullandı. Prof. Baş, "Bügün milliyetçi denilen MHP'de milliyetçilik kalmadı. Atatürk'ün partisi denilen CHP'de de Atatürk kokusu kalmadı. Bugün bu konularda tek kale Bağımsız Türkiye Partisi'dir" dedi.

BTP'NİN TEMEL ÖZELLİKLERİ

Haydar Baş Gençlik Şöleninde partisinin temel özellikleri de şu şekilde sıraladı.

"Din istismarıyla siyaset yapanlardan asla olmadık, olmayacağız. Şövenist değiliz ama milliyetçiyiz.

Anayasa'dan Türk kelimesinin çıkarılmasına asla müsaade etmeyiz.

Türkiye'nin yeraltı kaynakları talan edildi. Değeri 3 katrilyon dolar olan madenlerimiz

yabancılara peşkeş çekildi. Ben 5 bin lira asgari ücret projeme bu kaynakları gösterdiğimde Enerji Bakanı 'Kimin malını kime veriyorsun' dedi. Şimdi ben sayın bakana soruyorum, siz kimin malını kime veriyorsunuz?

Biz maden talanına müsaade etmiyoruz.

Ülkemizin parçalanmasına asla müsaade etmeyiz.

Dinlerarası diyalog adı altında Müslüman neslin hıristiyanlaştırılmasına müsaade etmeyiz.

Açlığa, işsizliğe karşı çözümü milletin kaynaklarını millete vermekte gören tek partiyiz.

İslam dünyasında haçlıların piyonu olmaya karşı olan tek partiyiz.

Arap Baharı adı altında İslam dünyasında fitne çıkartanlara tam karşı olan tek partiyiz.

BTP ekonomik refahın, milli birlikte ve beraberliğin, onurlu dış politikanın adıdır."

"ALLAH BİR DAHA İSTİKLAL MÜCADELESİ VERMEK ZORUNDA BIRAKMASIN"

Programın sonunda Haydar Baş'a gençler Atatürk'ü Samsun'a götüren Bandırma vapurunun maketini hediye etti. Hediye karşısında duygulanan BTP lideri, "Allah bir daha bu gemiye binip istiklal mücadelesi yapmak mecburiyetinde bırakmasın. Allah hepinizden razı olsun " dedi.

(Tür: İstanbul)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Haydar Baş: Kedi Hiçbir Zaman Aslan Olamaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Aslan Aslaner: Kılıçdaroğlu, 7 Haziran’a kadar içki içmeyin dedi tüm CHP teşkilatlarına. Onun kadar bile olamıyorsun. Çeneni bir türlü tutamıyorsun. Hâlâ ehl-i sünnetin kutsallarına dil uzatıyor, ağzını bozuyorsun. Terbiyeni muhafaza edemiyorsun. Seçileceğini zannederek habire masal anlatıyorsun. Etrafındaki üç beş kişi hariç herkes inanıyor zannediyorsun. Aç tavuk kendini buğday ambarında zannedermiş. 7 Haziran’da, ekseriyeti Sünni Müslüman olan bu millet çok fena bozacak seni, anlamadın gitti. 0 1 Yanıtla
  • ATATÜRKÇÜ: ASLAN BEY NEDEN BİRAZ OKUYUP ARAŞTIRMIYORSUN MİLLİ EKONOMİ MODELİNİ VE DÜNYADAKİ UYGULAMALARINI RUSYAYI BRİC ÜLKELERİNİ 0 0 Yanıtla

Advertisement