Hırsızlık Şebekesi, Güvenlik Kamerası Görüntüleriyle Çökertildi - Son Dakika
Güncel

Hırsızlık Şebekesi, Güvenlik Kamerası Görüntüleriyle Çökertildi

Bolu'da, 53 ilde çok sayıda hırsızlık olayına karıştıkları ileri sürülen 5 kişi, güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerinden tespit edilip yakalandı.

29.09.2014 16:53  Güncelleme: 17:28

Hırsızlık şebekesi, güvenlik kamerası görüntüleriyle çökertildi- Aralarında Ankara, Bursa ve Eskişehir'in de olduğu 53 ilde çok sayıda hırsızlık olayına karıştıkları ileri sürülen 5 kişi, Bolu'da güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerinden tespit edilip yakalandı.

Görüntülerde, girdikleri bir iş yerinde yüzlerini şapka ve montlarıyla kapatan şüphelilerin, raflardaki ürünleri kısa sürede alıp çantalara doldurmaları yer alıyor.

Aralarında Ankara, Bursa ve Eskişehir'in de olduğu 53 ilde çok sayıda hırsızlık olayına karıştıkları ileri sürülen 5 kişi, Bolu'da güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerinden belirlenip yakalandı.Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği, kentteki hırsızlık olaylarının faillerini yakalamak için çalışma başlattı.Bu kapsamda, hırsızlık olaylarının yaşandığı bazı iş yerlerinin güvenlik kamerası görüntüleri incelendi.

Görüntülerden yola çıkılarak kimlikleri tespit edilen S.A, T.Y, O.A, H.E. ve S.A. gözaltına alındı.Aralarında Ankara, Bursa, Eskişehir, İzmit ve Sakarya'nın da olduğu 53 il ve ilçelerinde 157 hırsızlık olayının failleri oldukları bildirilen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Bolu'daki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, yüzlerini şapka ve montlarıyla kapatan 2 şüphelinin, raflarda bulunan ürünleri çabuk hareketlerle çantalarına doldurmaları görülüyor. Biri kadın 5 şüphelinin, kiralık araçla geldikleri Bolu'da son 1,5 yıl içerisinde çok sayıda hırsızlık olayına karıştığı belirtildi.Öte yandan, şüphelilerin uyuşturucu bağımlısı olduğu ve sahte kimlik kullandıkları için uzun süre yakalanamadığı ifade edildi. .

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hırsızlık Şebekesi, Güvenlik Kamerası Görüntüleriyle Çökertildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement