İçişleri Bakanlığı'ndan Açıklama Açıklaması - Son Dakika
Güncel

İçişleri Bakanlığı'ndan Açıklama Açıklaması

İçişleri Bakanlığı, hazırlanan tasarı taslağında, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın askeri görevleri dışındaki görev, yetki ve sorumluluklarına ilişkin olarak atama, değerlendirme ve disiplin konularında İçişleri Bakanını ve Valileri yetkilendiren düzenlemeler yapıldığını açıkladı.

23.10.2014 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanlığı, hazırlanan tasarı taslağında, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın askeri görevleri dışındaki görev, yetki ve sorumluluklarına ilişkin olarak atama, değerlendirme ve disiplin konularında İçişleri Bakanını ve Valileri yetkilendiren düzenlemeler yapıldığını açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, çeşitli basın ve yayın organlarında Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ile ilgili haber ve değerlendirmeler yer aldığı belirtilerek kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi bakımından açıklama yapılmasına gerek duyuldu.

Açıklamada şöyle denildi:

" Hazırlanan tasarı taslağında Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın askeri görevleri dışındaki görev, yetki ve sorumluluklarına ilişkin olarak atama, değerlendirme ve disiplin konularında İçişleri Bakanını ve Valileri yetkilendiren düzenlemeler yapılmıştır." - ANKARA

İçişleri Bakanlığı\'ndan Açıklama Açıklaması
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İçişleri Bakanlığı'ndan Açıklama Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement