İlk Yarı Öğretmen Sıkıntısı Yaşanan İlkokulda Karne Sevinci - Son Dakika
Güncel

İlk Yarı Öğretmen Sıkıntısı Yaşanan İlkokulda Karne Sevinci

İlk Yarı Öğretmen Sıkıntısı Yaşanan İlkokulda Karne Sevinci

Aydın'da geçici iki öğretmenin görevlendirilmesiyle tekrar eğitime başlanan Arpadere İlkokulu'nda öğrenciler karne sevinci yaşadı.

23.01.2015 14:27  Güncelleme: 09:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde tek öğretmenin müdür olarak başka bir okula atanması üzerine eğitime ara verilen ve geçici iki öğretmenin görevlendirilmesiyle tekrar eğitime başlanan Arpadere İlkokulu'nda öğrenciler karne sevinci yaşadı.

İncirliova'ya 17 kilometre uzaklıktaki Arpadere Mahallesi'ndeki okulda tek öğretmenin geçen 4 Aralık'ta müdür olarak başka okula atanması üzerine eğitime ara verildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün geçici iki öğretmeni görevlendirmesi üzerine bir ay sonra ders başı yapan Arpadere İlkokulu'ndaki 24 öğrenci, karne sevinci yaşadı.

İncirliova ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çalışkan, öğretmen olmadığı için eğitimlerini bir ay eksik yapan Arpadere İlkokulu öğrencilerinin karne dağıtımına katıldı. Çalışkan'ı okulun kapısında çocuklar "Karnemizi isteriz" diye karşıladı.

İKİNCİ YARI ÖĞRETMERLER GÖREVE DEVAM EDECEK

Karne dağıtım töreni için Arpadere İlkokulu'nu seçmelerinin özel bir nedeninin olmadığını söyleyen Çalışkan, "Öğrencilerin bu mutlu gününde hem sizlerle birlikte olalım hem de karnenizi verelim düşüncesiyle buradayız. Öğretmen arkadaşlarımız yaklaşık bir aydır size hizmet veriyor. Bu arkadaşların performansı bizleri son derece mutlu etti. Biz de bu arkadaşlarımızı hem ödüllendirelim hem de bu öğrencilerimizle tanışalım istedik. Biz sıkıntılarımızı giderdik ve ikinci yarı yeni öğretmenlerimiz görevlerine devam edecekler. Hiçbir problem yaşamadan eğitimler sürecek" dedi.

Konuşmanın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çalışkan, sırasıyla isimlerini okuyarak yanına çağırdığı öğrencilere karnelerini, takdir ve teşekkür belgelerini verdi. Öğrencilerin karne notlarının yüksek olduğu, altı öğrenciye takdir ve teşekkür belgesi verildiği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İlk Yarı Öğretmen Sıkıntısı Yaşanan İlkokulda Karne Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement