Konya'da Gözaltına Alınan Şüpheliler, IŞİD'de 16 Militan Kazandırmış! - Son Dakika
Güncel

Konya'da Gözaltına Alınan Şüpheliler, IŞİD'de 16 Militan Kazandırmış!

Konya\'da Gözaltına Alınan Şüpheliler, IŞİD\'de 16 Militan Kazandırmış!

Konya'da polis tarafından terör örgütü IŞİD'e yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 2'si kadın 33 kişinin sorgusu sürüyor.

28.10.2015 12:00  Güncelleme: 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, terör örgütü IŞİD'e yönelik yapılan teknik ve fiziki takip ardından dün şafak vakti operasyon düzenledi. Konya ve Çumra ilçesinde daha önceden belirlenen IŞİD militanlarının kaldığı 33 eve, yaklaşık 200 polisle yapılan baskında 2'si kadın olmak üzere 33 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden birinin 17 yaşında olduğu belirlendi.

16 GENÇ MİLİTAN KAZANDIRIP SURİYE'YE YOLLAMIŞLAR

Gözaltına alınan şüphelilerin, IŞİD'e, 16 genç militan kazandırıp, Suriye'ye gönderdikleri ve gönderilen militanlardan 4'ünün de oradaki çatışmada öldüğü belirtildi.



Evlerde yapılan aramalarda örgütsel dokümanlar ve ruhsatsız tabancalar ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler bu sabah sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.

Ardından tekrar sorgulanmak üzere Terörle Mücadele Şubesi'ne götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya'da Gözaltına Alınan Şüpheliler, IŞİD'de 16 Militan Kazandırmış! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • erzurum trabzon : ZATEN KONYADA TERÖRİSTTEN BAŞKA BİŞEY YETİŞMİYOO BU KONYALILAR HEP TERÖRİSTMİ OLUYO BÖYLEE YAAA 4 2 Yanıtla
  • izan: konya anadoludur anadolu konya.konya dışardan gelen üç beş kişiyle karalanması mümkün olmayan şehir.gözler kör olmaz lakin kapler körelir.artık kalplerinizi konyaya açın ve huzur bulun... 0 0 Yanıtla

Advertisement