İskenderun Terörle Mücadeleye Kartpostallı Moral - Son Dakika
Güncel

İskenderun Terörle Mücadeleye Kartpostallı Moral

İskenderun Terörle Mücadeleye Kartpostallı Moral

Terörle mücadeleye kartpostallı moralİskenderun Merkez Postanesi, Kaymakamlık, Belediye ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen proje kapsamında, minik öğrenciler 20 bin özel hazırlanmış kartpostallara mesaj yazarak, moral kazandırmak için Doğu ve Güneydoğu'daki güvenlik güçleri mensuplarına gönderdi.

09.06.2016 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Terörle mücadeleye kartpostallı moral

İskenderun Merkez Postanesi, Kaymakamlık, Belediye ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen proje kapsamında, minik öğrenciler 20 bin özel hazırlanmış kartpostallara mesaj yazarak, moral kazandırmak için Doğu ve Güneydoğu'daki güvenlik güçleri mensuplarına gönderdi.

İskenderun'daki okulların birçoğunun ilgi gösterdiği projede Merkez Postanesi tarafından Atatürk Anıtı alanının bulunduğu fotoğrafın yer aldığı kartpostallar öğrencilere dağıtıldı. Öğrencilerden Doğu ve Güneydoğu'da teröre karşı mücadele veren güvenlik güçlerine duygu ve düşüncelerini yazmaları istendi.

Birçok öğrenci yazılarla, kimileri çizdiği kalpli, balonlu resimlerle duygularını ifade etti. Öğrenciler yazdıkları ve değişik yerlere gidecek olan kartpostalları öğretmenleri nezaretinde merkez postaneye getirdi. Öğrencileri burada İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun İlçe Milli Eğitim müdürü Ahmet Güven ve Merkez postane müdürü Haluk Nazik karşıladı. Birbirinden farklı duygulu cümlelerin yazıldığı özel kartpostallar postanedeki görevliye teslim edildi. Merkez Postane Müdürü Halik Nazik "Öğrencilerimizin yazdığı mektup ve kartlar doğu ve güneydoğudaki asker ve polislerimize gönderilip dağıtılacak" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İskenderun Terörle Mücadeleye Kartpostallı Moral - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement