İstanbul'da Lodos Etkili Oluyor - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Lodos Etkili Oluyor

İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olan lodos deniz ulaşımında aksamalara neden oluyor.

06.01.2015 08:23  Güncelleme: 08:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olan lodos deniz ulaşımında akmalara neden oluyor. Şiddetli lodos nedeniyle İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri ( BUDO ) bazı seferlerini iptal etti.

Sabah saatlerinde etkili olan lodos nedeniyle İDO, 07.30 Bandırma - Yenikapı - Bostancı, 08.00 Bursa-Armutlu-Armutluk-Yenikapı- Kadıköy, 09.00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy seferlerini iptal etti. BUDO ise bugün 08.00, 10.45 ve 12.30 saatlerinde Kabataş - Bursa seferlerini iptal ettiğini duyurdu. Sabah saatlerinde iskeleye gelen yolcular seferlerin iptal olduğunu öğrendi.

Bursa'ya gideceğini ifade eden bir vatandaş," Bursa'ya gitmeyi düşünüyorduk. Ancak seferler iptal olmuş. Gidemedik. Saat 15.30'a kadar seferlerin iptal olduğunu söylediler. Dün geç saatlerde kontrol etmiştim. İptal yoktu" diye konuştu. Adalar'dan ilk vapurla Kabataş'a geldiğini söyleyen bir başka vatandaş ise," İlk vapurla Adalar'dan geldim. Mudanya'ya gidecektim. Ancak seferler iptal olmuş. Benim için çok zor olacak. Herhangi bir duyuruda yapılmadı" şeklinde konuştu.

Şehir Hatları Vapurları seferlerinde ise bir aksama olmadığı görüldü. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Lodos Etkili Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement