İyi Parti TBMM Grup Başkanı Tatlıoğlu: "İyi Parti, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Adayı Olması Konusunda Bir Grup Kararı Almıştır" - Son Dakika
Güncel

İyi Parti TBMM Grup Başkanı Tatlıoğlu: "İyi Parti, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Adayı Olması Konusunda Bir Grup Kararı Almıştır"

İYİ Parti TBMM Grubu, bugün basına kapalı olarak toplandı. İYİ Parti Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, toplantının ardından; “İYİ Parti, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adayı olması konusunda bir grup kararı almıştır” açıklamasını yaptı.

21.03.2023 14:04  Güncelleme: 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İYİ Parti TBMM Grubu, bugün basına kapalı olarak toplandı. İYİ Parti Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, toplantının ardından; "İYİ Parti, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olması konusunda bir grup kararı almıştır" açıklamasını yaptı.

İYİ Parti TBMM Grubu, bugün basına kapalı olarak toplandı. İYİ Parti Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu toplantının ardından açıklama yaptı. Tatlıoğlu, "İYİ Parti, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olması konusunda bir grup kararı almıştır ve bu sürecin gereğini yapmaktadır. Bu bizim grup kararımızdır. Bu kararı YSK'ya ileteceğiz" dedi.

İyi Parti TBMM Grup Başkanı Tatlıoğlu: "İyi Parti, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu\'nun Cumhurbaşkanı Adayı Olması Konusunda Bir Grup Kararı Almıştır"
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel İyi Parti TBMM Grup Başkanı Tatlıoğlu: 'İyi Parti, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Adayı Olması Konusunda Bir Grup Kararı Almıştır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement