İzmir'de depremzedeler için ev taşıma ücretleri sabitlendi - Son Dakika
Güncel

İzmir'de depremzedeler için ev taşıma ücretleri sabitlendi

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir'de nakliye firmalarının depremde hasar görmüş binalardan taşınma için alacakları ücretlerin sabitlendiğini bildirdi.

08.11.2020 18:35  Güncelleme: 19:46

İzmir depreminde hasar gören binalardan taşınan vatandaşların nakliye işleri için verecekleri ücret sabitlendi. Vali Köşger, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, depremin ardından çalışmaların her alanda sürdüğünü kaydetti.

Birlik ve dayanışma ruhuyla depremzedelerin yaralarının sarılmaya devam edildiğini belirten Vali Köşger, "İzmir Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği aldığı kararla deprem boyunca taşınma ücretlerini hem normalin altında bir rayice bağladı hem de gözetim altında saatlik taşınmaları yarı fiyata indirdi." ifadesine yer verdi.

1200, 1500 ve 2000 LİRA OLARAK BELİRLENMEDİ

Köşger, bugünden itibaren geçerli olan İzmir Kamyoncular ve Kamyonetçiler Esnaf Odasının ev taşıma tarifesini de paylaştı. Buna göre depremden hasar görmüş binalar için merkez ilçelerde geçerli taşınma ücretleri 1+1 dairelerde 1200, 2+1 dairelerde 1500 ve 3+1 dairelerde 2000 lira olarak belirlendi. Oda, daha önce asansör kurulumlarının bir dairenin tamamen boşaltılması için 350, kısmi boşaltılması için ise 175 lira olduğunu açıklamıştı.

İzmir\'de depremzedeler için ev taşıma ücretleri sabitlendi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İzmir'de depremzedeler için ev taşıma ücretleri sabitlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • tunç06: bu da çok bu insanlara devlet karşılasın ne olur ki? zaten mağdur bu insanlar .. 1 0 Yanıtla
  • vanlı : depremden önce daha ucuzdu 31 1200 daha çok artmış 0 0 Yanıtla
  • veli : HAYDİ FIRSATÇILAR İŞBAŞINA 0 0 Yanıtla

Advertisement