İzmir'deki Cinayet Davası - Son Dakika
Güncel

İzmir'deki Cinayet Davası

İzmir'in Bornova ilçesinde eşinin kuzenini bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talebiyle dava açılan sanığın yargılanmasına devam edildi.

12.06.2017 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Bornova ilçesinde eşinin kuzenini bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talebiyle dava açılan sanığın yargılanmasına devam edildi.

İzmir 7. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanık İ.B, maktulün eşi Efe Şen ve kardeşi Abdi Ferhat Kırtaş ile taraf avukatları katıldı.

Tanık çilingir İ.Ü, olay günü maktul Duygu Şen'in eşinin dükkanına geldiğini belirterek, "Çilingir hizmeti almak istediklerini söylediler. Beni evlerine götürdüler. Kapıyı açtım. Kapıyı açar açmaz yerde ölen şahsın cesedini gördüm. Yanında kanlı bir minder vardı. Dışarıdakilere 'İçeri girmeyin.' dedim. Olayın oluş şeklini görmedim." diye konuştu.

Sanık İ.B. ise maktulün evine gasp amaçlı gitmediğini, evden hiçbir şey almadan çıktığını iddia etti.

Mahkeme başkanının sanığın ifadelerini çelişkili bulması üzerine sanık İ.B, soruşturma aşamasındaki ifadelerinin doğru olmadığını söyledi.

Maktulün eşi Efe Şen, sanıktan şikayetçi olduğunu dile getirerek, "Kendisini aklamak için söylemiş olduğu tüm ifadeler yalan. Bir gün önce bu işi tasarladı. Olay günü de gerçekleştirdi." ifadelerini kullandı.

Tanık Ç.M.A. da geçmişte aynı iş yerinde çalıştıkları sanığın ekonomik durumunun iyi olduğunu ve işten ayrıldıktan sonra ekonomik sıkıntıya girdiğini anlattı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Vekili Emine Şentüfekçi Tezcan ise sanığın en ağır şekilde cezalandırılmasına karar verilmesini talep etti.

Mahkeme heyeti, mütalaasını sunması için dosyanın cumhuriyet savcısına iletilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

Olay

Bornova ilçesinde oturan Duygu Şen (26), 4 Ocak'ta evinin salonunda bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunmuştu.

Olayla ilgili tutuklanan zanlı İ.B. (26) suçunu kabul etmiş, hakkında "yağma, bir suçu gizlemek ve yakalanmamak amacıyla öldürmek" suçlamalarıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açılmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İzmir'deki Cinayet Davası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement