Kablo Hırsızlığına 4 Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Kablo Hırsızlığına 4 Tutuklama

Kablo Hırsızlığına 4 Tutuklama

İzmir'in Urla ile Seferihisar İlçesi'nde Türk Telekom'a ait kabloları çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişiden 4'ü tutuklandı.

13.10.2015 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Urla ile Seferihisar İlçesi'nde Türk Telekom'a ait kabloları çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişiden 4'ü tutuklandı.

Urla İlçe Asayiş Ekipleri, son günlerde Türk Telekom'a ait yeraltı kablo hırsızlığı olaylarının artması üzerine özel ekip kurdu. Ekipler, hırsızlık olaylarının meydana geldiği bölgedeki güvenlik ve Mobese kamera kayıtlarnı incelemeye aldı. Elde edilen çok sayıda görüntüyü izleyen polis, olayı gerçekleştiren kişilerin kullandığı aracın plakasını belirledi. Hırsızların kaldıkları yeri saptayıp baskın yapan polis, birçok suçtan kaydı bulunan V.İ., Y.S., F.A., R.A. ve kaydı olmayan O.G.'yi, suçta kullandıkları demir kesme makası ve 27 kilo eritilmiş bakır kablo ile yakaladı. Yapılan araştırmada, şüphelilerin Urla'da 3 ve Seferihibar'da 1 olmak üzere toplam 4 olayın faaili oldukları ortaya çıktı. İşlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Y.S. savcılıkça serbest bırakılırken, V.İ., F.A., R.A. ve O.G., tutuklandı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kablo Hırsızlığına 4 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement