Kamera: Enver Alas / İstanbul Dha - Son Dakika
Güncel

Kamera: Enver Alas / İstanbul Dha

Kamera: Enver Alas / İstanbul Dha

İhsanoğlu'dan BAYRAM MESAJI Cami çıkışında açıklama yapan İhsanoğlu, "Milletimizin bütün fertlerine huzurlu ve hayırlı bayramlar geçirmesini temenni ediyorum.

28.07.2014 09:22

İhsanoğlu'dan BAYRAM MESAJI

Cami çıkışında açıklama yapan İhsanoğlu, "Milletimizin bütün fertlerine huzurlu ve hayırlı bayramlar geçirmesini temenni ediyorum. Bayram tadında huzur içerisinde üç gün geçirelim. Aynı zamanda rehin olan kardeşlerimizin bir an evvel ailelerine kavuşmalarını ve bayramı huzur içerisinde korkusuzca güven içinde geçirmesini niyaz ederim. Bu arada Filistin'de, Gazze'de, Suriye'de, Irak'taki Türkmen kardeşlerimiz, Doğu Türkistan'daki Uygur kardeşlerimizin bir an evvel zulümden kurtulmalarını ve insanca hayat şartlarına kavuşmalarını temenni ederim. Myanmar'da Rohingyaların maruz kaldıkları insanlık dışı mamelenin sona ermesini temenni ederim. Somali'deki kardeşlerimizin sıkıntılarının giderilmesini temenni ederim. Bütün dünyada mazlum olan milletlerin bu bayramda huzur bulmalarını temenni ederim. Hepinize zahmetlerinizden dolayı teşekürlerimi sunarım. İnşallah bu bayramı huzur, selamet ve güven içerisinde ağız tadıyla hep beraber geçiririz" diye konuştu.

"ÇOK İYİ İMAMIMIZ VAR"

Bayram ziyaretlerine ilişkin soruya ise İhsanoğlu, "Aile olarak biraraya geleceğiz. Büyüklerin mezarına gideceğiz. Çocuklarla beraber aile içerisinde. Bayram namazını hep bu camide kılıyoruz. Mahallemizin camisi. Çok iyi imamımız var" ifadelrini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kamera: Enver Alas / İstanbul Dha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement