Silifke'de Kayıp Dalgıç Sahilde Ölü Bulundu - Son Dakika
Güncel

Silifke'de Kayıp Dalgıç Sahilde Ölü Bulundu

Silifke\'de Kayıp Dalgıç Sahilde Ölü Bulundu

Mersin'in Silifke ilçesinde zıpkınla balık avlamak amacıyla denize dalan ve ardından kaybolan dalgıç sahilde ölü bulundu.

07.07.2014 09:34  Güncelleme: 09:42

Mersin'in Silifke ilçesinde zıpkınla balık avlamak amacıyla denize dalan ve ardından kaybolan dalgıç sahilde ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, cumartesi günü gece saat 02.00 sıralarında bir arkadaşının teknesiyle Yeşilovacık Limanı'ndan denize açılan Ali Doğan (55) sabah haber alınamadı. Durumun jandarma ve sahil güvenlik ekiplerine bilgi verilmesinin ardından arama çalışması başlatıldı.

Mersin Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı ekipleri tarafından, sahil güvenlik uçağı ve dalgıçlarla arama çalışmaları başlatıldı. Antalya'dan gelen sahil güvenlik uçağı yüzey, dalgıçlar ise deniz altında yaptığı çalışmalarla, dalgıç Doğan'ı aramaya başladı. Doğan'ın cesedi ise daldığı yerin yaklaşık 5 kilometre batısında sahilde yürüyüş yapan bir vatandaş tarafından kıyıda bulundu. Durumun sahil güvenlik ekiplerine bildirilmesinin ardından Doğan'ın cesedi ekipler tarafından botla alınarak önce Yeşilovacık Limanı'na getirildi, daha sonra da ambulansla Silifke Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Hırmanlı Mahallesi Muhtarı Erdoğan Çilme, "Ali Doğan, zaman zaman denize açılıp sürekli tüple dalıp zıpkınla balık avlardı. O gün akşamda kahvede akşam dalmak istediğini arkadaşlarına söylemiş ve balıkçı teknesi olan bir arkadaşıyla açılmış. Arkadaşı sabaha karşı geldiğinde Doğan'ı bıraktığı yerde bulamayınca güvenlik ekiplerine bilgi vermiş ve arama çalışmaları başlatıldı. Doğan'ın cesedi ise sahilde bulundu" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Silifke'de Kayıp Dalgıç Sahilde Ölü Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • vs: Karada birbirlerinin etlerini iştahla yerken hasta zihinler, Sen denizde dedin kurtuluş, hep kıyıda yaşadın ıssız... İnsanlar kararırken kahverengiye çalan belirsizliklerinde, Sen mavi dedin, sessiz...Mekanın yedi gök ötesindeki okyanus olsun, Ali abi... 1 0 Yanıtla

Advertisement