Kayseri-Eksi 5 Derecede Yüzme Şenliği - Son Dakika
Güncel

Kayseri-Eksi 5 Derecede Yüzme Şenliği

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde Bünyan Dostları Grubu Derneği tarafından 7'nci kış yüzme şenliği düzenlendi.

28.01.2018 16:27

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde Bünyan Dostları Grubu Derneği tarafından 7'nci kış yüzme şenliği düzenlendi. Şenlikte 29'u erkek 32 kişi eksi 5 derecede yapay gölette yüzdüler.

Bünyan Dostları Grubu Derneği tarafından Bünyan İlçesinde düzenlenen 7'nci kış yüzme şenliğine Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, yüzücüler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan etkinlikte 29'u erkek 32 yüzücü yer aldı. Eksi 5 derece soğuğa aldırış etmeyen yüzücüler yapay gölete atladı. Yüzme şenliğinde yapılan yarış sonucu erkeklerde Tarık Kaplan, Numan Dumlu ve Can Çankay dereceye girerken, kadınlarda ise Sonila Haksa, Emine Kara ve Aynur Aslan dereceye giren isimler oldu. Etkinlikle ilgili konuşan Bünyan Dostları Grubu Derneği Başkanı Şener Serim, Kayserimizi ve Bünyanımızı tanıtmak amacıyla Bünyan Dostları Grubu olarak kış yüzme şenliğini düzenliyoruz. İlçemizin tanıtımında bize destek veren herkese teşekkür ediyorum dedi. Eksi 5 derecedeki soğuğa giren yüzücüler göl içinde bayrak açtı.

Yarışmada dereceye giren yüzücüler ise, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, Çok güzel bir etkinlik oldu. Ortam çok güzel. Hava biraz soğuk ama suya girdiğiniz zaman her şeyi unutuyorsunuz ifadelerini kullandı. Dereceye giren yüzücülere madalyalarının verilmesiyle etkinlik sona erdi.

Kayseri-Eksi 5 Derecede Yüzme Şenliği
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri-Eksi 5 Derecede Yüzme Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement