Kayseri Mahallelinin Yol ve Alt Yapı İsyanı Bizi Öteki Eylemcilerle Karıştırmayın - Son Dakika
Güncel

Kayseri Mahallelinin Yol ve Alt Yapı İsyanı Bizi Öteki Eylemcilerle Karıştırmayın

Kayseri Mahallelinin Yol ve Alt Yapı İsyanı Bizi Öteki Eylemcilerle Karıştırmayın

Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Hisarcık mahallesinde vatandaşlar, son bir ayda biri ölümlü 3 trafik kazası meydana gelmesi üzerine yol kesme eylemi yaptı.

18.11.2014 16:35  Güncelleme: 17:13

Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Hisarcık mahallesinde vatandaşlar, son bir ayda biri ölümlü 3 trafik kazası meydana gelmesi üzerine, yol yapım ve alt yapı çalışmalarının ağır gittiğini belirterek, yol kesme eylemi yaptı, Mahalle sakinleri: "Biz terörist değiliz. Ölümlerin yaralanmaların önüne geçmek istiyoruz. Bizi, öbür eylemcilerle karıştırmayın. Sesimizi duyurmak istedik" dediler.

Kayseri- Erciyes karayolunun geçtiği Hisarcık mahallesinde doğalgaz elektrik ve su şebekesi nedeniyle açılan çukurların zamanında örtülmediğini, çalışmaların yavaş gitmesi sonucu, bölünmüş yolda son bir ayda 2'isi yaralamalı, biri ölümle 3 kazanın meydana geldiğini belirten semt sakinleri önce dertlerini burada eylem için önlem alan polislere ve trafik müdürlüğü yetkililerine dert yandılar. Sonra,yolu 5 dakika keserek,kazalara dikkat çektiler. Hisarcık semt sakinlerinden Mehmet İncialan, Biz burada haklı bir soruna çözüm bulmak ve dikkat çekmek için eylem yapıyoruz. Başka bir amacımız yok. Bizi lastik yakan, kamu malına zarar veren eylemcilerle karıştırmayın. Türkiye'nin önemli kış sporları ve turizm merkezi Erciyes dağına giden yolda, doğalgaz çalışmaları ve açılan çukurlardan geçirilen su ve elektrik hatlarının yapımı oldukça ağır gitmekte, ister istemez yol ikiye bölünmekte,çalışma biten yollardaki asfaltlama çalışmaları gecikmektedir. Tüm bunların neticesinde,yolların ve inşaat çalışmalarının bir an önce tamamlanmasını, trafik ekiplerinin inşaat yapılan yerlerde daha fazla önlem almaya çağırıyoruz.diye konuştu. Hisarcık meydanındaki eyleme, Bahçelievler muhtarı Şükrü Yıldızdoğan, Erciyes mahallesi muhtarı Nazım Söğüt, İbrahim Tennuri Habib Kefilsiz'de destek verdi. Eylem sonrası, polisin güvenlik önlemleri aldığı meydandan vatandaşlar, sessizce dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Mahallelinin Yol ve Alt Yapı İsyanı Bizi Öteki Eylemcilerle Karıştırmayın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement