Keçiören'de İki Kızın Darp Edilmesi - Son Dakika
Güncel

Keçiören'de İki Kızın Darp Edilmesi

Keçiören\'de İki Kızın Darp Edilmesi

Ankara Emniyet Müdürlüğü: "Görüntülerde şahısların isminin geçmesinden yola çıkılarak yapılan araştırma sonucu, olayı gerçekleştiren H.K. ve yaşları küçük olan D.V , S.O , B.Y. isimli şahıslar, görüntülerin kayıtlı olduğu telefon ile yakalandı" "Şahısların ifadesinden olayın, kız kardeşlerden birisinin.

01.11.2014 22:58

Ankara Emniyet Müdürlüğü, Keçiören'de iki kızın darp edilmesiyle ilgili görüntülerde şahısların isminin geçmesinden yola çıkılarak yapılan araştırma sonucu, olayı gerçekleştiren H.K. ve yaşları küçük olan D.V , S.O, B.Y. isimli şahısların, görüntülerin kayıtlı olduğu telefon ile yakalandığını bildirdi.

Ankara Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, ekim ayında Keçiören'de bulunan Behram Aktaş Parkında meydana gelen "kasten yaralama" ve "hakaret" olayı ile ilgili olarak sosyal medya ve bazı haber sitelerinde 3 erkek şahsın, 2 kız kardeşi döverek hakaret ettiklerine dair görüntülerin yayınlandığı belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bunun üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğümüz Gasp Büro Amirliği ekiplerince, görüntülerde şahısların isminin geçmesinden yola çıkılarak yapılan araştırma sonucu, olayı gerçekleştiren H.K. ve yaşları küçük olan D.V, S.O, B.Y. isimli şahıslar görüntülerin kayıtlı olduğu telefon ile yakalandı. Şahısların alınan ifadesinde olayın, kız kardeşlerden birisinin erkek arkadaşı ile aralarındaki sorundan kaynaklandığı ve H.K'nın intikam amacıyla görüntüleri telefona kaydederek sosyal medyada paylaştığı anlaşıldı." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Keçiören'de İki Kızın Darp Edilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement