Kenan Işık Almanya'da Tedavi Görecek - Son Dakika
Güncel

Kenan Işık Almanya'da Tedavi Görecek

Kenan Işık Almanya\'da Tedavi Görecek

Yoğun bakımda tedavisi devam eden Kenan Işık tedavi için Almanya'ya götürülecek.

14.06.2014 10:57

2.5 aydır yoğun bakımda yatan ünlü sunucu Kenan Işık'ın tedavisine Almanya'daki özel bir rehabilitasyon merkezinde devam edilecek.

BİLİNCİ KAPALI

Eşinin bilincinin kapalı olduğunu söyleyen Beril Işık, "Almanya'daki Allenzsbach isimli özel bir rehabilitasyon merkezi ile görüşme içindeyiz. Burası bilinci kapalı hastalar için özel bir merkez. Kenan'ın durumu Hastane ile paylaşıldı. Gelecek yanıta göre oraya gideceğiz" dedi.

"KENDİSİNE KİTAP OKUYORUZ"

Beril Işık, "Fizik tedavinin yanında şu an kendisine Kitap okuyoruz, konuşuyoruz" diye konuştu. Öte yandan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da Işık'ı ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, sağlık durumunun iyi olduğunu kaydetti.

TATLISES'E DE AYNISI YAPILMIŞTI

İbrahim Tatlıses de silahlı saldırı sonrası Türkiye'de tedavisine başlanmış daha sonra fizik tedavi için Almanya'ya götürülmüştü.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Kenan Işık Almanya'da Tedavi Görecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • st__by__AIKA: her ısımız bıttı her derdımız son buldu bıde bunu haber dıe yapıp mılletın onune sunun bakalım olucekse olucek napalım hem nerede tedavı gorsun gorucek dıe sorduk mu bu dert bı fakırın basında olsa elınızı bıle kaldırmıazsınız ...topunuzun canı cehenme st__by__AIKA 6 11 Yanıtla
  • köln-ccc: Allenzbach iyi bi yerdir.allah sifalar versin 10 0 Yanıtla

Advertisement