Kocaeli'de Kaçak Elektrik Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'de Kaçak Elektrik Operasyonu

Kocaeli\'de Kaçak Elektrik Operasyonu

Kocaeli’nin İzmit ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde kaçak elektrik kullandıkları belirlenen evlere yapılan ve polis ekiplerince geniş güvenlik önlemlerinin alındığı operasyonda, evlere çekilen hatlar dağıtım şirketi görevlileri tarafından kesildi.

08.07.2015 15:34

Kocaeli'nin İzmit ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde kaçak elektrik kullandıkları belirlenen evlere yapılan ve polis ekiplerince geniş güvenlik önlemlerinin alındığı operasyonda, evlere çekilen hatlar dağıtım şirketi görevlileri tarafından kesildi.

Elektrik dağıtım şirketi ekipleri sabah saatlerinde kaçak elektrik kullananların elektriğini kesmek için İzmit Tavşantepe mahallesi Kireçocakları mevkiine gitti. Ekipler, evlerin direkler ile olan bağlantısını keserken çok sayıda çevik kuvvet ve polis ekipleri de bölgede güvenlik önlemleri aldı. Elektriği kesilen vatandaşlar dağıtım şirketi ekiplerine tepki gösterinken polis ekipleri tatsızlık yaşanması için tepkili vatandaşları bölgeden uzaklaştırdı.

Yapılan operasyon ile Tavşantepe Mahallesi'nde bulunan Gültepe, Kumlu, Mutluluk sokaklar ve Tavşantepe caddesinde bulunan yaklaşık 100 evin elektrikleri kaçak oluğu için kesildi. Dağıtım şirketi görevlileri direklerden evlere çekilen elektrik kablolarını da yanlarına alarak götürdü. Yaklaşık 100 evde binden fazla kablo kesilirken, ekiplerinin bölgede denetimlerinin devam edeceği, kaçak elektrik kullananlara göz yumulmayacağı belirtildi.

Elektrikleri kesilen Roman vatandaşlar ise uygulamanın Ramazan ayında yapılmasından dolayı dağıtım şirketi ekiplerine tepki gösterdi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kocaeli'de Kaçak Elektrik Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement