Malatya'da Asfalt Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Malatya'da Asfalt Çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesince asfalt çalışmalarına devam ediliyor.

17.06.2016 15:54

Malatya Büyükşehir Belediyesince asfalt çalışmalarına devam ediliyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Turgut Özal Tabiat Parkı'nda ikinci etap çalışmalarından önce yollarda asfalt çalışmaları yürütülüyor.

Buraya halkın yoğun ilgisi üzerine araç trafiğinin daha düzenli akması için düzenlemeler yapan Büyükşehir Belediyesince, Yeni Malatyaspor Kulübü tesislerinden başlayıp Pınarbaşı Mahallesi'ne inen yol sıcak asfaltla kaplandı.

Mişmiş Park yolunda da altyapı çalışmalarını sürdüren büyükşehir belediyesi alt yapı düzenleme çalışmalarının ardından yolu sıcak asfaltla kaplayacak.

Devam eden çalışmaları inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Pınarbaşı'na Malatyalıların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, Pınarbaşı'nda yoğunluktan kaynaklanan trafik sorununu çözmek için tek yön uygulaması başlatmadan önce altyapı sorunlarını ortadan kaldırdıklarını belirtti.

Turgut Özal Tabiat Parkı'na bağlanan Pınarbaşı Mahalle yolunun da asfaltlandığını aktaran Çakır, "4 kilometre uzunluğundaki mahalle yolumuzun geçen yıl altyapısını tamamladık, genişlettik. Şimdi sıcak asfaltla kaplıyoruz. Tabiat Parkı'nın ulaşımını rahatlatacak bu yolumuz artık hazır. Bölgenin önemli bir sorunu daha çözülmüş olacak. Bu ramazan günlerinde güzel işler ortaya koyan bütün mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Malatya'da Asfalt Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement