Manavgat'ta Kayıp Kişi İçin Arama Çalışması Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Manavgat'ta Kayıp Kişi İçin Arama Çalışması Yapıldı

Manavgat\'ta Kayıp Kişi İçin Arama Çalışması Yapıldı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, 10 gündür kayıp olan Murat Ünal için en son telefon sinyalinin alındığı Oymapınar Mahallesi'nde arama çalışması yapıldı.

08.12.2016 18:08

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, 10 gündür kayıp olan Murat Ünal için en son telefon sinyalinin alındığı Oymapınar Mahallesi'nde arama çalışması yapıldı.

Çatal mevkisindeki arama çalışmasına, Akseki ve Bornova Komando Tugay Komutanlığından gelen 15'er kişilik 2 tim ile Antalya Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ekipleri, ilçe jandarma komutanlığı ekipleri, Manavgat Belediyesi zabıta ekiplerinin yanı sıra mahalle sakinleri ve İl Jandarma Komutanlığından gelen arama kurtarma eğitimli 2 köpek katıldı.

Ekipler, Manavgat Barajı çevresindeki ormanlık alanda arama çalışması yaptı. Arama çalışmalarını 34 yaşındaki Ünal'ın annesi Hatice ile babası Kenan Ünal da izledi.

Aramalarda Murat Ünal'a ait herhangi bir ize rastlanmadı.

Manavgat'ta, 28 Kasım Pazartesi günü saat 19.00 sularında bir arkadaşıyla birlikte evden ayrılan Ünal'dan haber alamayan yakınları kayıp başvurusunda bulunmuştu. Polis ekipleri, başvuru üzerine Murat Ünlü'nün bulunması için çalışma başlatmıştı. Ünal'ın bin 400 yıllık Tevrat'ın pazarlanması olayı nedeniyle kaybolduğu iddia edilmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Manavgat'ta Kayıp Kişi İçin Arama Çalışması Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement