MDOB Senfonik Neşet Ertaş Türkülerini Soli'de Seslendirecek - Son Dakika
Güncel

MDOB Senfonik Neşet Ertaş Türkülerini Soli'de Seslendirecek

MDOB Senfonik Neşet Ertaş Türkülerini Soli\'de Seslendirecek

MDOB, dünya prömiyerini geçen ay gerçekleştirdiği senfonik Neşet Ertaş türkülerini 5. Soli Güneş Festivali kapsamında sanatseverlerle buluşturacak.

19.06.2014 10:05  Güncelleme: 09:59

Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), dünya prömiyerini geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği senfonik Neşet Ertaş türkülerini 5. Soli Güneş Festivali kapsamında Mersinli sanatseverlerle yeniden buluşturacak.

Mersin Devlet Opera ve Balesi'nden yapılan açıklamaya göre, MDOB dünya prömiyerini Nisan ayında gerçekleştirdiği 'Senfonik Neşet Ertaş Türküleri' konserini sanatseverlerle yeniden buluşturacak. Mezitli Belediyesi'nin düzenlediği 5. Soli Güneş Festivali kapsamında ücretsiz olarak seslendirilecek konser, 21 Haziran 2014 Cumartesi günü saat 20.00'de, Soli Arena olarak da bilinen Pompeipolis Antik Kent Meydanı'nda yer alacak. Düzenlemesini, besteci ve orkestra şefi Serdar Yalçın'ın yaptığı Senfonik Neşet Ertaş Türküleri konserinin solist sanatçıları, Bengi İspir Özdülger, Nihan Evren, Mehmet Yılmaz ve Onur Polat. Koroyu konsere hazırlayan Anıl Aydın olurken, konserin başkemancısı Marina Kvlividz olacak. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel MDOB Senfonik Neşet Ertaş Türkülerini Soli'de Seslendirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement