Muğla'da "Turizm Haftası" Kutlaması - Son Dakika
Güncel

Muğla'da "Turizm Haftası" Kutlaması

Muğla'nın Ortaca ilçesinde, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında kutlama programı gerçekleştirildi.

22.04.2016 19:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Ortaca ilçesinde, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında kutlama programı gerçekleştirildi.

Dalyan Mahallesi Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende konuşan Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer, ortak akıl ile ortak projeler üretmek gerektiğini söyledi.

Kaymakam Ürkmezer, Türkiye'de yaşadıkları için çok şanslı olduklarını belirterek, "Bu güzellikleri başkalarına da tanıtmak için çalışıyoruz. Turizm Haftası boyunca el ele vererek ortak akıl ve dayanışma ile programlar yaptık. Cennet vatanın bir parçası olan Dalyanımızı korumak istiyoruz." dedi.

Dalaman Ortaca Köyceğiz Turistik Otelciler Birliği (DOKTOB) Başkanı Yücel Okutur ise, Dalyan gibi önemli bir turizm markasını daha yukarıya çıkarmak için çalıştıklarını ifade etti. DOKTOB BaşkanıOkutur, "El birliği ile çalışmamız ve sürdürülebilir turizmi yaratmamız lazım. Gelen misafirlerin tekrar bölgemizi tercih etmeleri sürdürülebilir turizm için çok önemli." diye konuştu.

Etkinlikte, turizme yaptıkları katkıdan dolayı DOKTOB Başkanı Okutur, Dalyan Tekne Kooperatifi Başkanı Atilla Gültekin, TÜRSAB Bölge Temsilcisi Mehmet Çobanoğlu, DALKO Başkanı Muhammet Aktaş'a teşekkür belgesi, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere de ödülleri verildi. Dalyan Naciye Tınaztepe İlkokulu öğrencileri, halk dansları gösterisi sundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muğla'da 'Turizm Haftası' Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement