NESCAFÉ® Dolce Gusto® ile Saniyeler İçinde Lezzetin Keyfine Varın - Son Dakika
Güncel

NESCAFÉ® Dolce Gusto® ile Saniyeler İçinde Lezzetin Keyfine Varın

NESCAFÉ® Dolce Gusto® ile Saniyeler İçinde Lezzetin Keyfine Varın

NESCAFÉ® Dolce Gusto® kahve makineleriyle sadece kapsül kullanarak Latte Macchiato'nuzu, sade kahvelerinizi ve hatta sıcak çikolatanızı hazırlayabilirsiniz.

23.01.2014 09:11

Üstelik makinenizi veya aparatlarını her içecek hazırlığı sonrasında temizlemenize gerek yok.

NESCAFÉ® Dolce Gusto® ile içeceğinizi hazırladıktan sonra size sadece lezzetin keyfini çıkarmak kalır...

NESCAFÉ® Dolce Gusto®'nun akıllı kapsülleri ile saniyeler içinde lezzetin keyfine varın

NESCAFÉ® Dolce Gusto® kahve makinelerinin kapsülleriyle ilk günkü tazeliğini koruyan lezzetli kahve çeşitlerine evinizde kolaylıkla ulaşmak mümkün. NESCAFÉ® Dolce Gusto® kahve makinelerinde içecekleriniz sadece kapsüller kullanılarak hazırlanıyor. Üstelik NESCAFÉ® Dolce Gusto® ile Latte Macchiato'nuzu veya Chococino'nuzu hazırlarken sütünü köpürtmek için ayrı bir aparat kullanmanıza gerek yok, ve arkasından temizlemenize de gerek yok. Kapsüller sayesinde temizlik derdi olmadan içeceğiniz kolayca hazırlanıyor. Size de kolayca hazırlanan onlarca sıcak/soğuk içeceklerin lezzetlerinin tadını çıkarmak kalıyor.

Kapsüller sayesinde taze kahvenin kokusunu hissedin, tadını çıkarın...

NESCAFÉ® Dolce Gusto®'nun kapsüllerinin içerisine hapsedilen kahveler, tazeliğini ilk paketlendiği günkü gibi koruyor. NESCAFÉ® Dolce Gusto® kahve makinelerinin kapsülleri ile; Americano'dan Latte'ye, Espresso'ya farklı kahve çeşitlerinin ve Chococino sıcak çikolatanın lezzetini yaşamak için kapsülü makineye yerleştirip düğmeye basmanız yeterli.

Akıllı kapsüller...

Maksimum 15 barlık basınçla çalışan ve KRUPS işbirliği ile Türkiye'ye ithal edilen NESCAFÉ® Dolce Gusto® kahvesi makinesi, NESCAFÉ® Dolce Gusto®'nun akıllı kapsülleri sayesinde, içeceğin çeşidine göre ne kadarlık basınç uygulayacağına kendi karar verir. Örneğin, Espresso çok yüksek basınç gerektirirken, Latte Macchiato'daki köpürmüş süt daha az basınca ihtiyaç duyar.

NESCAFÉ® Dolce Gusto®

Unutulmaz bir lezzet yolculuğuna çıkmak isteyenler NESCAFÉ® Dolce Gusto® kahve makinelerini İstanbul'da Tefal mağazalarında bulabilir, hepsiburada.com veya tefalshop.com.tr'den online sipariş verebilirler.

NESCAFÉ® Dolce Gusto®'nun Americano, Espresso Intenso, Latte Macchiato ve Chococino kapsüllerine Macro-Center'lardan, İstanbul'da Migros Caddebostan ve Migros Ataşehir'den, Tefal mağazalarından ulaşabilir, www.tefalshop.com.tr'den online sipariş verebilirsiniz.

NESCAFÉ® Dolce Gusto® kahve makinelerinin fiyatları 499 TL'den başlıyor. NESCAFÉ® Dolce Gusto® kahve makineleri için özel üretilen 16'lık kapsüllerin kutusu ise 19.90 TL.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel NESCAFÉ® Dolce Gusto® ile Saniyeler İçinde Lezzetin Keyfine Varın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement